TV Shows

9
Chernobyl
10

Chernobyl

2019

Chernobyl

Dramatizacija istinite priče o jednoj od najgorih ljudskih katastrofa u historiji, katastrofalnoj nuklearnoj nesreći u Černobilu. Priča o hrabrim muškarcima i ženama koji su se žrtvovali da bi spasili Evropu od nezamislive katastrofe.
Game of Thrones
10

Game of Thrones

Sedam plemićkih porodica se bori za kontrolu nad mitskom zemljom Vesteros. Trenje između kuća dovodi do potpunog rata. Sve dok se veoma drevno zlo budi na najudaljenijem severu. Usred rata, zanemareni vojni poredak neprilagođenih, Noćna straža, je sve što stoji između područja ljudi i ledenih užasa iza.
The Act
7.4

The Act

2019

The Act

Serija sezonske antologije koja govori o zapanjujućim, stranim i fantastičnim istinama zločina u prvoj sezoni nakon Ciganina Blanšara, djevojke koja pokušava da pobjegne od toksičnog odnosa koji ima sa svojom preteranom majkom.
Tidelands
6.1

Tidelands

2018

Tidelands

Povratak nekadašnjeg zatočenika Cal McTeera u svoj rodni grad Orphelin Bai baca poklopac na dugogodišnju zaveru tišine oko ubistva, droge i sirena.
Collateral
5.9

Collateral

2018

Collateral

Kada je vozač dostave pizza ubijen u južnom Londonu, uporan detektiv ide za ljudima koji tragaju za njegovim ubistvom i otkrivaju zaveru koja ide na vrh.
DC’s Legends of Tomorrow
1

DC’s Legends of Tomorrow

When heroes alone are not enough ... the world needs legends. Having seen the future, one he will desperately try to prevent from happening, time-traveling rogue Rip Hunter is tasked with assembling a disparate group of both heroes and villains to confront an unstoppable threat — one in which not only is the planet at stake, but all of time ...
Vikings
7.4

Vikings

2013

Vikings

Vikings follows the adventures of Ragnar Lothbrok, the greatest hero of his age. The series tells the sagas of Ragnar's band of Viking brothers and his family, as he rises to become King of the Viking tribes. As well as being a fearless warrior, Ragnar embodies the Norse traditions of devotion to the gods. Legend has it that he was ...
The Bridge
8

The Bridge

2011

The Bridge

Kada se pronađe tijelo na mostu između Danske i Švedske, na samoj granici, danski inspektor Martin Rohde i švedski Saga Noren moraju dijeliti nadležnost i raditi zajedno kako bi pronašli ubojicu.
Prison Break
7.5

Prison Break

Zbog političke zavere, nevini čovek se šalje na smrtnu kaznu i jedina mu je nada njegov brat, koji mu daje zadatak da se namerno uputi u isti zatvor kako bi obojicu izbacio, iznutra prema van .
Show Buttons
Hide Buttons