Movies

804
Primal
4.9
HD

Primal

2019

Primal

Lovac velike divljači na zoološke vrtove koji je rezervisao prolaz na grčkom teretnom brodu sa svežim izvlačenjem egzotičnih i smrtonosnih životinja iz Amazonije, uključujući retki beli jaguar - zajedno sa političkim atentatom koji je tajno izručen SAD-u. Dva dana u putu, atentator pobegne i pusti zarobljene životinje, bacajući brod u haos.
Terminator: Dark Fate
6.6
HD - CAM

Terminator: Dark Fate

Prošlo je više od dve decenije otkako je Sarah Connor sprečila Sudnji dan, promenila budućnost i ponovo napisala sudbinu ljudskog roda. Dani Ramos živi jednostavnim životom u Meksiko Sitiju sa svojim bratom i ocem kada visoko napredni i smrtonosni novi Terminator - Rev-9 - krene nazad kroz vreme da bi je lovio i ubio. Dani opstanak zavisi od udruživanja snaga ...
The Kill Team
5.9
HD

The Kill Team

Kada je Andrev Briggman - mladi vojnik u američkoj invaziji na Avganistan - svedočio drugim regrutima koji su ubijali nedužne civile pod vođstvom sadističkog narednika, on smatra da ih prijavljuje višim ljudima. Međutim, teško naoružani i sve nasilniji vod postaje sumnjičav da ih je neko u njihovim redovima uputio, i Andrev se počne bojati da će mu biti sledeća meta.
Maleficent: Mistress of Evil
7.0
HD - CAM

Maleficent: Mistress of Evil

Maleficent i njena kćer Aurora počinju ispitivati složene porodične veze koje ih vezuju dok se povlače u različitim pravcima predvodeći porođaje, neočekivane saveznike i mračne nove snage u igri.
El Camino: A Breaking Bad Movie
7.5
HD

El Camino: A Breaking Bad Movie

U jeku dramatičnog bekstva iz zarobljeništva, Jesse Pinkman mora da se pomiri sa svojom prošlošću kako bi mogao da kova neku vrstu budućnosti.
Before the Dawn
7.3
HD

Before the Dawn

Mladi nastavnik srednje škole seli se u novi grad na novi početak i pada za problematičnog učenika.
Gemini Man
5.7
HD

Gemini Man

2019

Gemini Man

Stariji ubica, Henri Brogen pokušava da se izvuče iz posla, ali se nađe u krajnjoj bitci - bori se protiv svog klona koji je 25 godina mlađi od njega, a vrhunac je svojih sposobnosti.
Joker
8.9
HD

Joker

2019

Joker

Tokom 1980-ih, propali stand-up komičar poludio je i pretvorio se u život zločina i haosa u Gotham Citiju, dok je postao zloglasni psihopatički zločin.
Fractured
6.3
HD

Fractured

2019

Fractured

Vozeći se trkačkim stazom, Rai i njegova supruga i ćerka zaustavljaju se na mestu za odmor kod autoputa, gde njegova ćerka pada i razbija ruku. Nakon besnog naleta u bolnicu i sukoba s prijamnom sestrom, Rai je konačno u mogućnosti da je odvede kod lekara. Dok supruga i ćerka silaze dole na MR, Rai, iscrpljen, prolazi u stolici u predvorju. ...
Rambo: Last Blood
6.7
HD

Rambo: Last Blood

Nakon što se decenijama borio sa svojim demonima, John Rambo sada u miru živi na porodičnom ranču u Arizoni, ali njegov odmor je prekinut kada Gabriela, unuka svoje domaćice Maria, nestane nakon prelaska granice u Meksiku da bi upoznala svog biološkog oca. Rambo, koja je Gabriela postala stvarna figura oca tokom godina, kreće u očajnički i opasan put da bi ...
Ad Astra
7.0
HD

Ad Astra

2019

Ad Astra

Astronaut putuje do spoljnih ivica Sunčevog sistema kako bi pronašao svog oca i razotkrio misteriju koja preti opstanku Zemlje. Radeći to, on otkriva tajne koje osporavaju prirodu ljudskog postojanja i naše mesto u kosmosu.
It Chapter Two
N/A
HD - CAM

It Chapter Two

27 godina nakon što su Pennivise savladali zlonamerni nadnaravni entitet, bivši članovi Kluba gubitaša, koji su odrasli i odselili iz Derrija, vraćaju se zajedno razornim telefonskim pozivom.
Burn
6.1
HD

Burn

2019

Burn

Usamljena, nestabilna polaznica benzinske pumpe Melinda umorna je da je zasijenila njena samopouzdanija, odlazeća saradnica Sheila. Kad se Billi, očajni čovjek kome treba brzi novac, Melindu nađe priliku da uspostavi vezu s razbojnikom, bez obzira ko je ozlijeđen.
Jacob’s Ladder
3.0
HD

Jacob’s Ladder

Nakon što je u borbi izgubio brata, Jacob Singer vraća se kući iz Avganistana - samo da bi ga uvukao u stanje paranoje. Singer ubrzo shvata da je njegova sestra živa, ali život nije ono što se čini.
Angel Has Fallen
6.6
HD

Angel Has Fallen

Nakon događaja iz prethodnog filma, agent Tajne službe Mike Banning našao se uramljen za pokušaj atentata na predsednika. Sledano od njegove agencije i FBI-a, Banning se utrkuje kako bi razjasnio svoje ime i otkrio pravu terorističku pretnju koja je usmerila na Air Force One.
Angel of Mine
N/A
HD

Angel of Mine

Žena koja žali zbog smrti svoje ćerke gubi stisak stvarnosti kada počne da misli da je njena devojčica još uvek živa.
Awake
0
HD

Awake

2019

Awake

Muškarac se budi u bolničkom krevetu, ne sjećajući se ko je i saznaje da ga policija traži zbog počinjenog niza ubistava.
Descendants 3
N/A
HD

Descendants 3

Tinejdžeri Disneievih najzloglasnijih zlikovaca vraćaju se na Ostrvo izgubljenih da bi regrutovali novu seriju zlobnih potomaka kako bi im se pridružili u Auradon Prep.
Danger Close: The Battle of Long Tan
8.0
HD

Danger Close: The Battle of Long Tan

Tri i po sata, pod kišom koja je padala, usred blata i srušenih stabala gumene plantaže zvane Long Tan, bojnik Harri Smith i njegova raspršena kompanija od 108 mladih i uglavnom neiskusnih australijskih i novozelandskih vojnika bore se za svoje živote, držeći nadmoćnu neprijateljsku silu od 2.500 borbi otvrdnutih Viet Conga i vojnika Severnog Vijetnama. Kad nestaje municije, poraste žrtve ...
3 Lives
3.4
HD

3 Lives

2019

3 Lives

Žena koja je u bekstvu od nemilosrdnih otmičara otkrila je svog spasioca, muškarca koji je zatvoren zbog napada na nju 15 godina ranije.
Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw
N/A
HD

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

Spinoff of the Fate of the Furious, fokusiran na Johnsonova američkog diplomatskog agenta za sigurnost Luke Hobbsa koji je stvorio malo vjerovatno savezništvo sa Statham-ovim Deckard Shav-om.
A Score to Settle
N/A
HD

A Score to Settle

Bivši izvršilac rulje koji je pušten iz zatvora nakon što je odslužio 22 godine zbog zločina koji nije počinio kreće se na put osvete ljudima koji su mu naneli zlo.
The Red Sea Diving Resort
6.2
HD

The Red Sea Diving Resort

Sudan, Istočna Afrika, 1980. Tim agenata izraelskog Mossada planira spasiti i prebaciti hiljade etiopskih Jevreja u Izrael. Da bi to učinili, a da ne bi izazvali sumnje od radoznalih i nemilosrdnih vlasti, uspostavljaju lažno ronilačko odmaralište pored Crvenog mora.
Skin
7.0
HD

Skin

2019

Skin

Poniženi mladić, odgajan od rasističkih skinhedsa i zloglasan među belim nadmoćnicima, okreće leđa mržnji i nasilju da bi preobrazio svoj život, uz pomoć crnog aktiviste i žene koju voli.
Once Upon a Time… in Hollywood
7.9
HD

Once Upon a Time… in Hollywood

Los Anđeles, 1969. TV zvezda Rick Dalton, glumac koji se bori specijalizovan za zapadnjake, i kaskader Cliff Booth, njegov najbolji prijatelj, pokušavaju da prežive u filmskoj industriji koja se stalno menja. Dalton je susjed mlade i perspektivne glumice i manekenke Sharon Tate, koja se upravo udala za prestižnog poljskog režisera Romana Polanskog ...
The Operative
5.3
HD

The Operative

Mossad je regrutovao mladu zapadnjakinju da ode u tajni Teheran, gde se zapetlja u složen trokut sa svojim rukovodiocem i subjektom.
Dead Water
7.8
HD

Dead Water

2019

Dead Water

Kad se opuštajući bijeg pretvori smrtonosno, bivši marinac mora ponovo rizikovati svoj život da bi spasio suprugu i najboljeg prijatelja od modernog gusara; sve vreme pokušavajući da se drži zajedno dok se suočava sa duhovima rata koji je on ostavio.
Gwen
6.7
HD

Gwen

2019

Gwen

Tajanstvena - i sumnjiva - vođena zločinima nad tinejdžerkama i njenom majkom i sestrom na njihovoj farmi na obroncima u ovoj narodnoj priči smeštenoj u mračnim brežuljcima Velsa tokom industrijske revolucije.
Into the Ashes
N/A
HD

Into the Ashes

Nick Brenner je poštenim poslom i ljubavnom suprugom verovao da je sigurno izbegao svoju nasilnu, zločinačku istoriju. Ali njegova stara posada nije zaboravila na njega ili novac koji je ukrao, ​​a kad uzmu ono što sada Nick najviše ceni - njegovu ženu - nema šta da izgubi. Suočen s gradskim šerifom, koji je ujedno i njegov svekar, Nick mora odlučiti ...
Secret Obsession
N/A
HD

Secret Obsession

Novajlija Jennifer je brutalno napadnuta na tamnom odmoru. Dok leči od povreda, ne može da se seti nijedne stvari iz svoje prošlosti, uključujući i iskušenje. Njen muž, Russell, je samo zahvalan što je živa i željna da je dovede kući. Dok ju je ponovo uvodio u svoje skrovito planinsko imanje, detektiv Page se bavi Jenniferinim napadačem - njegova kćerka je ...
Show Buttons
Hide Buttons