Movies

822
Bad Boys for Life
7.3
HD

Bad Boys for Life

Marcus and Mike are forced to confront new threats, career changes, and midlife crises as they join the newly created elite team AMMO of the Miami police department to take down the ruthless Armando Armas, the vicious leader of a Miami drug cartel.
Underwater
6.3
HD

Underwater

2020

Underwater

After an earthquake destroys their underwater station, six researchers must navigate two miles along the dangerous, unknown depths of the ocean floor to make it to safety in a race against time.
Ana
5.4
HD

Ana

2020

Ana

Ana meets Rafa in a chance encounter and they embark on a road trip to try and save him from bankruptcy, or worse.
6 Underground
6.2
HD

6 Underground

Nakon lažiranja svoje smrti, tehnološki milijarder regrutuje tim međunarodnih operativaca za odvažnu i krvavu misiju da sruši brutalnog diktatora.
1917
8.6
HD

1917

2019

1917

At the height of the First World War, two young British soldiers, Schofield and Blake are given a seemingly impossible mission. In a race against time, they must cross enemy territory and deliver a message that will stop a deadly attack on hundreds of soldiers—Blake's own brother among them.
Jumanji: The Next Level
7.0
HD

Jumanji: The Next Level

As the gang return to Jumanji to rescue one of their own, they discover that nothing is as they expect. The players will have to brave parts unknown and unexplored in order to escape the world’s most dangerous game.
Primal
6
HD

Primal

2019

Primal

Lovac velike divljači na zoološke vrtove koji je rezervisao prolaz na grčkom teretnom brodu sa svežim izvlačenjem egzotičnih i smrtonosnih životinja iz Amazonije, uključujući retki beli jaguar - zajedno sa političkim atentatom koji je tajno izručen SAD-u. Dva dana u putu, atentator pobegne i pusti zarobljene životinje, bacajući brod u haos.
Last Christmas
6.6
HD

Last Christmas

Kate is a young woman subscribed to bad decisions. Her last date with disaster? That of having accepted to work as Santa's elf for a department store. However, she meets Tom there. Her life takes a new turn. For Kate, it seems too good to be true.
Unintended
0
HD

Unintended

2019

Unintended

Mlada žena potisnula je sećanje da je nekoga ubila kada joj je bilo dvanaest godina. Trinaest godina kasnije to sećanje vraća.
21 Bridges
6.6
HD

21 Bridges

2019

21 Bridges

An embattled NYPD detective, is thrust into a citywide manhunt for a pair of cop killers after uncovering a massive and unexpected conspiracy. As the night unfolds, lines become blurred on who he is pursuing, and who is in pursuit of him.
Terminator: Dark Fate
6.6
HD

Terminator: Dark Fate

Prošlo je više od dve decenije otkako je Sarah Connor sprečila Sudnji dan, promenila budućnost i ponovo napisala sudbinu ljudskog roda. Dani Ramos živi jednostavnim životom u Meksiko Sitiju sa svojim bratom i ocem kada visoko napredni i smrtonosni novi Terminator - Rev-9 - krene nazad kroz vreme da bi je lovio i ubio. Dani opstanak zavisi od udruživanja snaga ...
Kill Chain
0
HD

Kill Chain

2019

Kill Chain

A hotel room shootout between two assassins kicks off a long night where bodies fall like dominoes, as we follow a chain of crooked cops, gangsters, hitmen, a femme Fatale and an ex-mercenary through a relay of murder, betrayal, revenge and redemption.
The Kill Team
5.9
HD

The Kill Team

Kada je Andrev Briggman - mladi vojnik u američkoj invaziji na Avganistan - svedočio drugim regrutima koji su ubijali nedužne civile pod vođstvom sadističkog narednika, on smatra da ih prijavljuje višim ljudima. Međutim, teško naoružani i sve nasilniji vod postaje sumnjičav da ih je neko u njihovim redovima uputio, i Andrev se počne bojati da će mu biti sledeća meta.
Maleficent: Mistress of Evil
7.0
HD - CAM

Maleficent: Mistress of Evil

Maleficent i njena kćer Aurora počinju ispitivati složene porodične veze koje ih vezuju dok se povlače u različitim pravcima predvodeći porođaje, neočekivane saveznike i mračne nove snage u igri.
El Camino: A Breaking Bad Movie
7.5
HD

El Camino: A Breaking Bad Movie

U jeku dramatičnog bekstva iz zarobljeništva, Jesse Pinkman mora da se pomiri sa svojom prošlošću kako bi mogao da kova neku vrstu budućnosti.
Before the Dawn
7.3
HD

Before the Dawn

Mladi nastavnik srednje škole seli se u novi grad na novi početak i pada za problematičnog učenika.
Gemini Man
5.7
HD

Gemini Man

2019

Gemini Man

Stariji ubica, Henri Brogen pokušava da se izvuče iz posla, ali se nađe u krajnjoj bitci - bori se protiv svog klona koji je 25 godina mlađi od njega, a vrhunac je svojih sposobnosti.
Joker
8.9
HD

Joker

2019

Joker

Tokom 1980-ih, propali stand-up komičar poludio je i pretvorio se u život zločina i haosa u Gotham Citiju, dok je postao zloglasni psihopatički zločin.
Inside Man: Most Wanted
5.5
HD - CAM

Inside Man: Most Wanted

An NYPD hostage negotiator teams up with a federal agent to rescue dozens of tourists held hostage during a 10-hour seige at the U.S. Federal Reserve.
Fractured
6.3
HD

Fractured

2019

Fractured

Vozeći se trkačkim stazom, Rai i njegova supruga i ćerka zaustavljaju se na mestu za odmor kod autoputa, gde njegova ćerka pada i razbija ruku. Nakon besnog naleta u bolnicu i sukoba s prijamnom sestrom, Rai je konačno u mogućnosti da je odvede kod lekara. Dok supruga i ćerka silaze dole na MR, Rai, iscrpljen, prolazi u stolici u predvorju. ...
Rambo: Last Blood
6.7
HD

Rambo: Last Blood

Nakon što se decenijama borio sa svojim demonima, John Rambo sada u miru živi na porodičnom ranču u Arizoni, ali njegov odmor je prekinut kada Gabriela, unuka svoje domaćice Maria, nestane nakon prelaska granice u Meksiku da bi upoznala svog biološkog oca. Rambo, koja je Gabriela postala stvarna figura oca tokom godina, kreće u očajnički i opasan put da bi ...
Ad Astra
7.0
HD

Ad Astra

2019

Ad Astra

Astronaut putuje do spoljnih ivica Sunčevog sistema kako bi pronašao svog oca i razotkrio misteriju koja preti opstanku Zemlje. Radeći to, on otkriva tajne koje osporavaju prirodu ljudskog postojanja i naše mesto u kosmosu.
The Game Changers
8.1
HD

The Game Changers

Od UFC-ovog oktagona u Las Vegasu i laboratorija za antropologiju u Dartmouth-u, do teretane sa silama u Berlinu i ostrvima Zimbabvea, svet je predstavljen elitnim sportistima, specijalnim vojnicima, vizionarskim naučnicima, kulturnim ikonama i svakodnevnim herojima - svaki po misija za stvaranje seizmičke promene u načinu na koji jedemo i živimo.
Monos
7.4
HD

Monos

2019

Monos

On a faraway mountaintop, eight kids with guns watch over a hostage and a conscripted milk cow.
It Chapter Two
N/A
HD - CAM

It Chapter Two

27 godina nakon što su Pennivise savladali zlonamerni nadnaravni entitet, bivši članovi Kluba gubitaša, koji su odrasli i odselili iz Derrija, vraćaju se zajedno razornim telefonskim pozivom.
Bait
7.8
HD

Bait

2019

Bait

Martin Ward is a cove fisherman, without a boat. His brother Steven has repurpose d their father’s vessel as a tourist tripper, driving a wedge between the brothers. With their childhood home now a getaway for London money, Martin is displaced to the estate above the picturesque harbour. As his struggle to restore the family to their traditional place creates ...
Don’t Let Go
6.0
HD

Don’t Let Go

Nakon što čovekova porodica umre od, čini se, ubistva, dobija telefonski poziv jednog od mrtvih, njegovu nećakinju. Nije siguran je li ona duh ili je poludio - ali kako se ispostavilo, nije. Umesto toga, njeni pozivi mu pomažu da napiše istoriju.
Little Monsters
6.3
HD

Little Monsters

Ismijani muzičari udružuju se sa nastavnikom i decom kako bi zaštitili malu decu od iznenadnog izbijanja zombija.
Burn
6.1
HD

Burn

2019

Burn

Usamljena, nestabilna polaznica benzinske pumpe Melinda umorna je da je zasijenila njena samopouzdanija, odlazeća saradnica Sheila. Kad se Billi, očajni čovjek kome treba brzi novac, Melindu nađe priliku da uspostavi vezu s razbojnikom, bez obzira ko je ozlijeđen.
Jacob’s Ladder
3.0
HD

Jacob’s Ladder

Nakon što je u borbi izgubio brata, Jacob Singer vraća se kući iz Avganistana - samo da bi ga uvukao u stanje paranoje. Singer ubrzo shvata da je njegova sestra živa, ali život nije ono što se čini.
Show Buttons
Hide Buttons