TV Movie

Deadwood: The Movie
N/A
HD

Deadwood: The Movie

Pratite desetogodišnje okupljanje kampa Deadvood da biste proslavili državnost Južne Dakote. Nekadašnja rivalstva su ponovo pokrenuta, savezi se testiraju i ponovo otvaraju stare rane, pošto su sve ostavljene da se kreću neizbežnim promenama koje su modernost i vreme učinili.
Mystery 101
6.9
HD

Mystery 101

Kada student nađe mrtvog, engleski profesor Ami koristi svoju ekspertizu za borbu protiv kriminala kako bi brže otkrila slučaj od detektiva Travisa, koji na kraju radi sa Ami da uhvati ubicu.
Psycho Prom Queen
4.9
HD

Psycho Prom Queen

Nakon sumnje na samoubistvo svoje prijateljice i kolege učiteljice, Julie Tailor je angažovana da preuzme višu klasu matematike poslednjih nekoliko nedelja škole. To je bila teška godina za Julie i ovo je novi početak za nju i njenu kćerku tinejdžerku Miiu. Iako se Julie nada da će biti i novo dijete i kći nove učiteljice neće biti preteška za Miiu, ...
Frenzy
3.3
HD

Frenzy

2018

Frenzy

Grupa prijatelja vodi popularni putni vlog koji pomaže u finansiranju njihovih avantura. Vođa grupe uključuje njenu mlađu sestru za sledeći izlet u ronjenju u izolovanoj uvali. Ali kada se njihov avion sruši, dve sestre moraju da iskoriste svoju snagu, snalažljivost i ogromnu hrabrost da prežive čopor velikih belih ajkula.
5th Passenger
3.1
HD

5th Passenger

Postavljen nakon opresivnog klasnog rata, trudna službenica na brodu za bijeg mora se boriti da preživi sa svojom preostalom posadom kada napadi tajanstvenog i zlobnog života, odlučni da postanu dominantna vrsta.
The Wrong Son
N/A
HD

The Wrong Son

Trinaest godina nakon što je nestao i pretpostavio da se udavio, Matt se vraća kući svojoj majci Sarah. Sumnje rastu kada je stariji sin Ian povređen u saobraćajnoj nesreći sličnoj onoj koju je nedavno ubio njegov otac.
The Christmas Calendar
5.9
HD

The Christmas Calendar

When Emily, a struggling baker in a small town, receives a handmade Christmas Calendar from a secret admirer, the local residents become obsessed with finding out the identity of the sender.
Show Buttons
Hide Buttons