Thriller

El Camino: A Breaking Bad Movie
7.5
HD

El Camino: A Breaking Bad Movie

U jeku dramatičnog bekstva iz zarobljeništva, Jesse Pinkman mora da se pomiri sa svojom prošlošću kako bi mogao da kova neku vrstu budućnosti.
Joker
8.9
HD

Joker

2019

Joker

Tokom 1980-ih, propali stand-up komičar poludio je i pretvorio se u život zločina i haosa u Gotham Citiju, dok je postao zloglasni psihopatički zločin.
Gemini Man
5.7
HD

Gemini Man

2019

Gemini Man

Stariji ubica, Henri Brogen pokušava da se izvuče iz posla, ali se nađe u krajnjoj bitci - bori se protiv svog klona koji je 25 godina mlađi od njega, a vrhunac je svojih sposobnosti.
Fractured
6.3
HD

Fractured

2019

Fractured

Vozeći se trkačkim stazom, Rai i njegova supruga i ćerka zaustavljaju se na mestu za odmor kod autoputa, gde njegova ćerka pada i razbija ruku. Nakon besnog naleta u bolnicu i sukoba s prijamnom sestrom, Rai je konačno u mogućnosti da je odvede kod lekara. Dok supruga i ćerka silaze dole na MR, Rai, iscrpljen, prolazi u stolici u predvorju. ...
Rambo: Last Blood
6.7
HD

Rambo: Last Blood

Nakon što se decenijama borio sa svojim demonima, John Rambo sada u miru živi na porodičnom ranču u Arizoni, ali njegov odmor je prekinut kada Gabriela, unuka svoje domaćice Maria, nestane nakon prelaska granice u Meksiku da bi upoznala svog biološkog oca. Rambo, koja je Gabriela postala stvarna figura oca tokom godina, kreće u očajnički i opasan put da bi ...
Burn
6.1
HD

Burn

2019

Burn

Usamljena, nestabilna polaznica benzinske pumpe Melinda umorna je da je zasijenila njena samopouzdanija, odlazeća saradnica Sheila. Kad se Billi, očajni čovjek kome treba brzi novac, Melindu nađe priliku da uspostavi vezu s razbojnikom, bez obzira ko je ozlijeđen.
Jacob’s Ladder
3.0
HD

Jacob’s Ladder

Nakon što je u borbi izgubio brata, Jacob Singer vraća se kući iz Avganistana - samo da bi ga uvukao u stanje paranoje. Singer ubrzo shvata da je njegova sestra živa, ali život nije ono što se čini.
Angel of Mine
N/A
HD

Angel of Mine

Žena koja žali zbog smrti svoje ćerke gubi stisak stvarnosti kada počne da misli da je njena devojčica još uvek živa.
Awake
0
HD

Awake

2019

Awake

Muškarac se budi u bolničkom krevetu, ne sjećajući se ko je i saznaje da ga policija traži zbog počinjenog niza ubistava.
3 Lives
3.4
HD

3 Lives

2019

3 Lives

Žena koja je u bekstvu od nemilosrdnih otmičara otkrila je svog spasioca, muškarca koji je zatvoren zbog napada na nju 15 godina ranije.
A Score to Settle
N/A
HD

A Score to Settle

Bivši izvršilac rulje koji je pušten iz zatvora nakon što je odslužio 22 godine zbog zločina koji nije počinio kreće se na put osvete ljudima koji su mu naneli zlo.
The Red Sea Diving Resort
6.2
HD

The Red Sea Diving Resort

Sudan, Istočna Afrika, 1980. Tim agenata izraelskog Mossada planira spasiti i prebaciti hiljade etiopskih Jevreja u Izrael. Da bi to učinili, a da ne bi izazvali sumnje od radoznalih i nemilosrdnih vlasti, uspostavljaju lažno ronilačko odmaralište pored Crvenog mora.
Once Upon a Time… in Hollywood
7.9
HD

Once Upon a Time… in Hollywood

Los Anđeles, 1969. TV zvezda Rick Dalton, glumac koji se bori specijalizovan za zapadnjake, i kaskader Cliff Booth, njegov najbolji prijatelj, pokušavaju da prežive u filmskoj industriji koja se stalno menja. Dalton je susjed mlade i perspektivne glumice i manekenke Sharon Tate, koja se upravo udala za prestižnog poljskog režisera Romana Polanskog ...
The Operative
5.3
HD

The Operative

Mossad je regrutovao mladu zapadnjakinju da ode u tajni Teheran, gde se zapetlja u složen trokut sa svojim rukovodiocem i subjektom.
Dead Water
7.8
HD

Dead Water

2019

Dead Water

Kad se opuštajući bijeg pretvori smrtonosno, bivši marinac mora ponovo rizikovati svoj život da bi spasio suprugu i najboljeg prijatelja od modernog gusara; sve vreme pokušavajući da se drži zajedno dok se suočava sa duhovima rata koji je on ostavio.
Into the Ashes
N/A
HD

Into the Ashes

Nick Brenner je poštenim poslom i ljubavnom suprugom verovao da je sigurno izbegao svoju nasilnu, zločinačku istoriju. Ali njegova stara posada nije zaboravila na njega ili novac koji je ukrao, ​​a kad uzmu ono što sada Nick najviše ceni - njegovu ženu - nema šta da izgubi. Suočen s gradskim šerifom, koji je ujedno i njegov svekar, Nick mora odlučiti ...
Secret Obsession
N/A
HD

Secret Obsession

Novajlija Jennifer je brutalno napadnuta na tamnom odmoru. Dok leči od povreda, ne može da se seti nijedne stvari iz svoje prošlosti, uključujući i iskušenje. Njen muž, Russell, je samo zahvalan što je živa i željna da je dovede kući. Dok ju je ponovo uvodio u svoje skrovito planinsko imanje, detektiv Page se bavi Jenniferinim napadačem - njegova kćerka je ...
Point Blank
N/A
HD

Point Blank

Medicinska sestra je prisiljena da iz bolnice izvuče ranjenog osumnjičenog za ubistvo kada njegov brat otme svoju trudnu ženu i želi da se bavi trgovinom.
Kidnapping Stella
4.9
HD

Kidnapping Stella

Izvučena s ulice i zadržana za otkupninu, vezana i bezobrazna žena koristi svoje ograničene moći da ukloni pažljivo postavljene planove svojih dva maskirana otmičara.
Stuber
6.2
HD

Stuber

2019

Stuber

Nakon što je sudario svoj automobil, policajac koji se oporavlja od operacije oka regrutuje vozača iz Ubera kako bi mu pomogao da uhvati trgovca heroinom. Neskladni par ubrzo se nađe za divlji dan pucanja i pucnjave dok naiđu na gradsku oblubnu stranu.
Killers Anonymous
N/A
HD

Killers Anonymous

Neuspeli pokušaj ubistva senatora povezan je sa tajnim sastankom grupe kako bi se razgovaralo o njihovim najtamnijim porivima - da se uzmu životi.
Escape Plan: The Extractors
4.7
HD

Escape Plan: The Extractors

Nakon što je stručnjak za bezbednost Rai Breslin angažovan da spasi kidnapovanu kćer tehničkog mogula iz Hong Konga iz teškog latvijskog zatvora, Breslinova devojka je takođe zarobljena. Sada on i njegov tim moraju da izvedu smrtonosnu spasilačku misiju kako bi se suočili sa svojim sadističkim neprijateljem i spasili taoce pre nego što vreme istekne.
Khamoshi
4.3
HD

Khamoshi

2019

Khamoshi

Milioner sa sedištem u Londonu, gluhi, Surbhi (Tamannaah Bhatia) pravi više neprijatelja kada odluči da koristi imovinu koju nasledi od svoje usvojiteljice za boljitak dece koja žive u indijskom sirotištu.
Daughter of the Wolf
5.4
CAM - NO SUB HD

Daughter of the Wolf

Bivši vojni specijalista Clair Hamilton se vraća kući sa svoje turneje po Bliskom istoku zbog smrti oca i traženja njenog nasljedstva. Njen sin je tada kidnapovan i zadržan za otkup od strane bande koju je vodio misteriozni lik poznat samo kao “Otac”.
I Am Mother
6.3
HD

I Am Mother

Jedna tinejdžerka je podignuta od strane robota "Majka", dizajniranog da ponovo naseli zemlju nakon izumiranja. Ali njihova jedinstvena veza je ugrožena kada neobjašnjivi stranac stigne sa alarmantnim vestima.
Project Ithaca
3.9
HD

Project Ithaca

Pet stranaca se probudi kad su se našli zarobljeni na vanzemaljskom svemirskom brodu za koji se čini da iskorištava njihov teror da bi napao brod. Počinju da razumeju da ove vrste decenijama i vekovima otimaju ljude.
Domino
N/A
HD

Domino

2019

Domino

Tražeći pravdu za ubistvo svog partnera od strane člana ISIS-a, policajac iz Kopenhagena našao se uhvaćen u igri mačke i miša sa dvoličnim agentom CIA-e koji koristi ubicu kao pijuna da uhvati druge članove ISIS-a.
Ma
5.9
HD

Ma

2019

Ma

Sue Ann je usamljenica koja drži do sebe u svom tihom gradiću Ohioa. Jednog dana od nje se traži Maggie, nova tinejdžerka u gradu, da kupi piće za nju i svoje prijatelje, a Sue Ann vidi šansu da napravi neke, ništa mlađe, svoje prijatelje.
Assimilate
4.8
HD

Assimilate

2019

Assimilate

Troje prijatelja koji su napravili seriju o svom gradu otkrili su da njihove komšije ubijaju i zamenjuju stvorenja koja su savršene kopije njihovih žrtava.
We Have Always Lived in the Castle
6.9
HD

We Have Always Lived in the Castle

Izolovana porodica, koja je već izgubila četiri člana od trovanja, koristi rituale i talismane da se drži podalje od neprijateljskih građana.
Show Buttons
Hide Buttons