Science Fiction

Terminator: Dark Fate
6.6
HD - CAM

Terminator: Dark Fate

Prošlo je više od dve decenije otkako je Sarah Connor sprečila Sudnji dan, promenila budućnost i ponovo napisala sudbinu ljudskog roda. Dani Ramos živi jednostavnim životom u Meksiko Sitiju sa svojim bratom i ocem kada visoko napredni i smrtonosni novi Terminator - Rev-9 - krene nazad kroz vreme da bi je lovio i ubio. Dani opstanak zavisi od udruživanja snaga ...
Ad Astra
7.0
HD

Ad Astra

2019

Ad Astra

Astronaut putuje do spoljnih ivica Sunčevog sistema kako bi pronašao svog oca i razotkrio misteriju koja preti opstanku Zemlje. Radeći to, on otkriva tajne koje osporavaju prirodu ljudskog postojanja i naše mesto u kosmosu.
Don’t Let Go
6.0
HD

Don’t Let Go

Nakon što čovekova porodica umre od, čini se, ubistva, dobija telefonski poziv jednog od mrtvih, njegovu nećakinju. Nije siguran je li ona duh ili je poludio - ali kako se ispostavilo, nije. Umesto toga, njeni pozivi mu pomažu da napiše istoriju.
The Immortal Wars: Resurgence
2.4
HD

The Immortal Wars: Resurgence

Počeo je rat za slobodu. Triceps kombinuje snage sa vođom pobunjenika i njegovim timom boraca za slobodu. Sada se ponovo morate boriti za dominaciju i izložiti je svetu.
Spider-Man: Far from Home
10
HD - CAM

Spider-Man: Far from Home

Peter Parker i njegovi prijatelji odlaze na letnje putovanje u Evropu. Međutim, teško da će moći da se odmaraju - Petar će morati da pristane da pomogne Niku Furiju da otkrije misteriju stvorenja koja izazivaju prirodne katastrofe i razaranja širom kontinenta.
Men in Black: International
5.7
HD

Men in Black: International

Ljudi u crnom uvek su štitili Zemlju od ološa univerzuma. U ovoj novoj avanturi bave se svojom najvećom, najvećom globalnom prijetnjom do sada: krtica u organizaciji Muškarci u crnom
I Am Mother
6.3
HD

I Am Mother

Jedna tinejdžerka je podignuta od strane robota "Majka", dizajniranog da ponovo naseli zemlju nakon izumiranja. Ali njihova jedinstvena veza je ugrožena kada neobjašnjivi stranac stigne sa alarmantnim vestima.
Project Ithaca
3.9
HD

Project Ithaca

Pet stranaca se probudi kad su se našli zarobljeni na vanzemaljskom svemirskom brodu za koji se čini da iskorištava njihov teror da bi napao brod. Počinju da razumeju da ove vrste decenijama i vekovima otimaju ljude.
Dark Phoenix
N/A
HD

Dark Phoenix

Ks-Men se suočavaju sa svojim najmoćnijim i najmoćnijim neprijateljem kada jedan od njih, Jean Grei, počne da izlazi iz kontrole. Tokom spasilačke misije u svemiru, Jean je skoro ubijen kada ga udari misteriozna kosmička sila. Kada se jednom vrati kući, ova sila ne samo da je čini beskrajno moćnijom, već i daleko nestabilnijom. Ks-Men se sada moraju udružiti kako bi ...
Godzilla: King of the Monsters
10
HD

Godzilla: King of the Monsters

Nova priča prati herojske napore kripto-zoološke agencije Monarch, čiji se članovi suočavaju s grupom čudovišta veličine boga, uključujući i moćnu Godzilu, koja se sudara s Mothrom, Rodanom i njegovim krajnjim neprijateljem, troglavim kraljem. Ghidorah. Kada se ove drevne super-vrste - za koje se smatra da su puki mitovi - ponovo uzdignu, svi se bore za prevlast, ostavljajući samu egzistenciju čovečanstva ...
Assimilate
4.8
HD

Assimilate

2019

Assimilate

Troje prijatelja koji su napravili seriju o svom gradu otkrili su da njihove komšije ubijaju i zamenjuju stvorenja koja su savršene kopije njihovih žrtava.
Rim of the World
5.1
HD

Rim of the World

Nasukani u letnji kamp kada vanzemaljci napadaju planetu, četiri tinejdžera koji nemaju ništa zajedničko kreću u opasnu misiju da spase svet.
Brightburn
6.5
HD

Brightburn

2019

Brightburn

Šta ako se dete sa drugog sveta sruši na Zemlju, ali umesto da postane heroj čovečanstvu, pokazao se kao nešto mnogo zlokobnije?
Avengers: Endgame
10
HD

Avengers: Endgame

Nakon razornih događaja Avengers: Infiniti Var, univerzum je u ruševinama zbog napora Mad Titana, Thanosa. Uz pomoć preostalih saveznika, Osvetnici se moraju ponovo okupiti kako bi poništili Thanosove akcije i uspostavili red u svemiru jednom za svagda, bez obzira na posljedice koje se mogu dogoditi.
Hellboy
5.4
HD

Hellboy

2019

Hellboy

Hellboi dolazi u Englesku, gdje mora pobijediti Nimuea, Merlinovu suprugu i Blood Kueen. Ali njihova bitka će dovesti do kraja sveta, a sudbina koju on očajnički pokušava da se okrene.
Fast Color
5.9
HD

Fast Color

2019

Fast Color

Žena je prisiljena ići u bijeg kada se otkriju njene nadljudske sposobnosti. Godinama nakon što je napustila porodicu, jedino mjesto koje je ostavila da sakrije je dom.
Abduction
7.4
HD

Abduction

2019

Abduction

Čovek izlazi iz fontane u Ho Ši Minu, ne sjećajući se tko je ili odakle je došao. Dok luta gradom, sabirajući tragove svoje prošlosti, neumorno ga vode misteriozne figure.
Captive State
7.0
HD

Captive State

Skoro deceniju nakon okupacije vanzemaljske sile istražuju se životi čikaške četvrti s obje strane sukoba.
Captain Marvel
6.9
HD

Captain Marvel

Priča prati Carol Danvers, kada ona postaje jedan od najmoćnijih heroja u svemiru kada je Zemlja uhvaćena usred galaktičkog rata između dvije vanzemaljske rase. Postavljen 1990-ih, Kapetan Marvel je potpuno nova avantura iz prethodno nevidljivog perioda u istoriji Marvel Cinematic Universe.
Happy Death Day 2U
6.4
HD

Happy Death Day 2U

Kolegijano drvo Gelbman se u strahu budi da sazna da je zaglavljena u paralelnom univerzumu. Njen dečko Carter je sada sa nekim drugim, a čini se da su njene prijateljice i kolege studenti potpuno različite verzije sebe. Kada Tree otkrije da je Carterjev cimer promijenio vrijeme, ona se ponovo našla u meti maskiranog ubojice. Kada psihopat počne da ide za ...
Alita: Battle Angel
7.5
HD

Alita: Battle Angel

Kada se Alita budi bez sećanja na to ko je u budućem svetu koji ne prepoznaje, u nju ulazi Ido, milosrdni doktor koji shvata da je negde u ovoj napuštenoj kiborg školjci srce i duša mlade žene sa neobičnim prošlosti.
Iron Sky: The Coming Race
5.4
HD

Iron Sky: The Coming Race

Dvadeset godina nakon događaja Željeznog neba, bivša nacistička baza postala je zadnje utočište čovječanstva. Zemlja je bila uništena nuklearnim ratom, ali zakopana duboko ispod pustoši leži moć koja može spasiti posljednje čovječanstvo - ili ga uništiti jednom zauvijek. Istina iza stvaranja čovečanstva će biti otkrivena kada stari neprijatelj dovede naše heroje u avanturu u Šuplju Zemlju. Da bi spasili čovečanstvo, ...
The Car: Road to Revenge
4.2
HD

The Car: Road to Revenge

U oronulom gradu ciberpunk-a kojeg muče zločin i korupcija, beskrupulozni okružni tužilac je divljački ubijen i izbačen iz zgrade na svoj novi automobil. Misteriozno, Okružni tužilac i njegov automobil se vraćaju u život kao jedno biće sa željom za osvetom. Zloglasni automobil bez vozača kreće u zlobnu divljač, tražeći osvetu za kriminalce koji su ga ubili. The Car: Road to ...
Aquaman
8.7
HD

Aquaman

2018

Aquaman

Film otkriva priču o polu-ljudskom, polu-atlantskom Arthur Curriju i vodi ga na putovanje njegovog života - onaj koji će ga ne samo primorati da se suoči sa onim što on zaista jeste, već da otkrije da li je dostojan koga je rođen da bude… kralj.
Astral
4.5
HD

Astral

2018

Astral

Samostalni student univerziteta suočava se sa posledicama astralne projekcije kada je koristi da se ponovo poveže sa svojom mrtvom majkom.
Bird Box
9
HD

Bird Box

2018

Bird Box

Žena i par dece imaju povez preko očiju i prolaze kroz post-apokaliptično okruženje duž reke.
Jonathan
6.4
HD

Jonathan

2018

Jonathan

Džonatan je mladić sa čudnim stanjem koje razume samo njegov brat. Ali kada počinje da žudi za drugačijim životom, njihova jedinstvena veza postaje sve više testirana.
High Life
6.7
HD

High Life

2018

High Life

Monte i njegova ćerka su poslednji preživeli prokletu i opasnu misiju prema spoljašnjem toku Sunčevog sistema. Oni se sada moraju oslanjati jedni na druge da bi preživeli dok trče prema zaboravu crne rupe.
Show Buttons
Hide Buttons