Romance

Before the Dawn
7.3
HD

Before the Dawn

Mladi nastavnik srednje škole seli se u novi grad na novi početak i pada za problematičnog učenika.
Always Be My Maybe
6.9
HD

Always Be My Maybe

Ponovo okupljeni nakon 15 godina, poznati šef Sasha i rodni muzičar Marcus osjećaju stare iskre privlačnosti, ali se bore da se prilagode međusobnim svjetovima.
Aladdin
7.4
HD

Aladdin

2019

Aladdin

Ljubazni ulični ježić po imenu Aladdin kreće u čarobnu avanturu nakon što nađe lampu koja oslobađa mudraca koji pukne mudrac, dok veliki vezir gladni o energiji gleda za istu lampu koja ima moć ostvariti najdublje želje.
Tell It to the Bees
4.7
HD

Tell It to the Bees

Dr. Jean Markham se vraća u grad koji je napustila kao tinejdžer da preuzme medicinsku praksu njenog pokojnog oca. Kada se Charlie upusti u školu, ona ga poziva da poseti košnice u svom vrtu i pčelama ispriča svoje tajne, kao što je nekad i učinila. Novo prijateljstvo između dječaka i pčelara dovodi njegovu majku Lidiju u Žanov svijet.
The Last Summer
5.6
HD

The Last Summer

Stojeći na prepadu odrasle dobi, grupa prijatelja kreće u nove odnose, dok preispituje druge, tokom svog poslednjeg leta pre koledža.
The Perfect Date
5.9
HD

The Perfect Date

No beau? Nema problema! Da bi zaradio novac za koledž, srednjoškolac stvara aplikaciju za upoznavanje koja mu omogućava da se ponaša kao dečko sa stand-inom.
After
5.6
HD

After

2019

After

Mlada žena pada na čovjeka s tamnom tajnom i njih dvoje kreću u kamenitu vezu.
Finding Steve McQueen
6.3
HD

Finding Steve McQueen

1972. godine, banda bliskih lopova iz Ioungstovna, Ohajo, pokušala je da ukrade 30 miliona dolara ilegalnih priloga. Zasnovana na istinitoj priči o najvećem pljački banke u istoriji SAD-a.
Five Feet Apart
7.1
HD

Five Feet Apart

Sedamnaestogodišnja Stela većinu vremena provodi u bolnici kao pacijent s cističnom fibrozom. Njen život je pun rutina, granica i samokontrole - sve to se stavlja na probu kada upozna Villa, nemoguće šarmantnog tinejdžera koji ima istu bolest. Postoji trenutni flert, iako ograničenja diktiraju da moraju održavati sigurnu udaljenost između njih. Kako se njihova veza pojačava, tako i iskušenje da se ...
Gloria Bell
6.7
HD

Gloria Bell

Glorija je slobodna razvedena osoba koja provodi svoje dane u urednom poslu, a noći na plesnom podiju, radosno puštajući u klubove širom Los Angelesa. Nakon sastanka sa Arnoldom u noćnom izlasku, ona se našla u neočekivanom novom romantiku, ispunjenom i radošću ljubavi i komplikacijama datiranja, identiteta i porodice.
The Aftermath
6.3
HD

The Aftermath

Posle Drugog svetskog rata, britanski pukovnik i njegova supruga dobijaju zadatak da žive u Hamburgu tokom posleratne rekonstrukcije, ali nastaju tenzije sa nemačkim udovacom koji živi sa njima.
Isn’t It Romantic
5.9
HD

Isn’t It Romantic

Dugo vremena, Natalie, australijska arhitekta koja živi u Njujorku, oduvek je verovala da je ono što je videla u romansima sve fantazija. Ali nakon što je bacila šljuka na stanicu podzemne železnice da bi bila isključena dok bježi, Natalie se budi i otkriva da joj je život iznenada postao najgora noćna mora - romantična komedija - i ona je vodeća ...
What Men Want
4.9
HD

What Men Want

Čarobno sposoban da čuje šta muškarci misle, sportski agent koristi svoju novootkrivenu sposobnost da okrene stolove svojim oholim muškim kolegama.
Aquaman
8.7
HD

Aquaman

2018

Aquaman

Film otkriva priču o polu-ljudskom, polu-atlantskom Arthur Curriju i vodi ga na putovanje njegovog života - onaj koji će ga ne samo primorati da se suoči sa onim što on zaista jeste, već da otkrije da li je dostojan koga je rođen da bude… kralj.
Second Act
6.0
HD

Second Act

2018

Second Act

Maja, 40-godišnja žena koja se bori sa frustracijama zbog neispunjenih snova. Dok to ne bude, dobija priliku da dokaže Madison Aveniji da su ulične inteligencije jednako vrijedne kao i pametnjakoviće i da nikada nije prekasno za drugi čin.
The Princess Switch
6.0
HD

The Princess Switch

Kada dolje u zemlju Chicago pekara i uskoro-to-biti princeza otkriju da izgledaju kao blizanci, oni izleći božićni plan za trgovinu mjesta.
Nobody’s Fool
4.6
HD

Nobody’s Fool

Žena koja je puštena iz zatvora i ponovo se sastala sa svojom sestrom, koja otkriva da je u vezi sa muškarcem koji je možda "ulovio".
Harmony
7.7
HD

Harmony

2018

Harmony

Rođena sa energičnom moći da apsorbuje strah od drugih, mlada žena mora da pronađe ljubav kako bi uravnotežila svoje strahove i borila se protiv sve veće oluje negativne energije.
A Star Is Born
7.8
HD

A Star Is Born

Iskusni muzičar Jackson Maine otkriva - i zaljubljuje se u - poražavajućeg umetnika Alli. Upravo je odustala od svog sna da bi postala velika kao pevačica - dok je Jack ne nagovori u središte pažnje. Ali čak i dok Allijeva karijera poleti, lična strana njihovog odnosa se ruši, jer se Džek bori sa stalnom borbom sa svojim unutrašnjim demonima.
Life Itself
6.6
HD

Life Itself

Dok mladi par iz Nev Iorka ide od romantike na koledž do braka i rođenja njihovog prvog djeteta, neočekivani zaokreti njihovog putovanja stvaraju odjek koji odjekuje kontinentima i životima.
Where Hands Touch
5.6
HD

Where Hands Touch

Nemačka, 1944. Lejna, petnaestogodišnja kćerka bele nemačke majke i crnog afričkog oca, upoznaje Lutza, saosećajnog člana Hitlerove omladine čiji je otac istaknuti nacistički vojnik, i oni stvaraju neverovatnu vezu u tome brzo promjenjivog svijeta.
Little Italy
5.7
HD

Little Italy

Bivši drugari iz djetinjstva Leo i Nikki privlače jedni druge kao odrasli - ali da li će im pizzerije neprijateljskih roditelja staviti hladnoću na svoju cvrčavu romansu?
Juliet, Naked
6.6
HD

Juliet, Naked

Annie je zaglavila u dugoročnoj vezi sa Duncanom - opsesivnim fanom nepoznatog rockera Tuckera Crovea. Kada je akustični demo Tucker-a pogodio rekord od pre 25 godina, njegovo otkriće dovodi do susreta koji mijenja život sa samim neuhvatljivim rocker-om.
Crazy Rich Asians
7.0
HD

Crazy Rich Asians

Kineski profesor ekonomije rođen u Americi, prati svog dečka u Singapur za vjenčanje njegovog najboljeg prijatelja, samo da bi se ubacio u živote bogatih i slavnih Azija.
The Little Mermaid
4.8
HD

The Little Mermaid

Mladi novinar i njegova nećakinja otkrivaju predivno i očaravajuće biće za koje veruju da je prava mala sirena.
Zoe
6.1
HD

Zoe

2018

Zoe

Dve kolege u revolucionarnoj istraživačkoj laboratoriji dizajniraju tehnologiju za poboljšanje i savršene romantične odnose. Kako njihov rad napreduje, njihova otkrića postaju sve dublja.
Mamma Mia! Here We Go Again
N/A
HD

Mamma Mia! Here We Go Again

Na grčkom ostrvu Kalokairi, kćerka Donne Sheridan, Sophie, saznaje više o prošlosti svoje majke dok traži uputstva o tome kako se nositi s trudnoćom.
Siberia
N/A
HD

Siberia

2018

Siberia

Trgovac dijamantima putuje u Rusiju kako bi dogovorio prodaju. Kada njegov partner nestane (zajedno sa draguljima), trgovac dijamantima završi i nestaje u Sibiru. Tamo, on počinje vezu sa lokalnim vlasnikom kafića, samo da bi ga njegova prošlost ubrzo sustigla.
Set It Up
N/A
SD

Set It Up

2018

Set It Up

Dva preopterećena asistenta sa gadnim šefovima pokušavaju da izvuku svoje nadzornike iz kose.
Adrift
6.7
HD

Adrift

2018

Adrift

Prava priča o preživljavanju, kako ih mladi par sreće vodi, prvo ih voli, a zatim i avanturu života koja se suočava sa jednim od najhitnijih uragana u zabeleženoj istoriji.
Show Buttons
Hide Buttons