Mystery

Don’t Let Go
6.0
HD

Don’t Let Go

Nakon što čovekova porodica umre od, čini se, ubistva, dobija telefonski poziv jednog od mrtvih, njegovu nećakinju. Nije siguran je li ona duh ili je poludio - ali kako se ispostavilo, nije. Umesto toga, njeni pozivi mu pomažu da napiše istoriju.
Jacob’s Ladder
3.0
HD

Jacob’s Ladder

Nakon što je u borbi izgubio brata, Jacob Singer vraća se kući iz Avganistana - samo da bi ga uvukao u stanje paranoje. Singer ubrzo shvata da je njegova sestra živa, ali život nije ono što se čini.
Into the Ashes
N/A
HD

Into the Ashes

Nick Brenner je poštenim poslom i ljubavnom suprugom verovao da je sigurno izbegao svoju nasilnu, zločinačku istoriju. Ali njegova stara posada nije zaboravila na njega ili novac koji je ukrao, ​​a kad uzmu ono što sada Nick najviše ceni - njegovu ženu - nema šta da izgubi. Suočen s gradskim šerifom, koji je ujedno i njegov svekar, Nick mora odlučiti ...
Gwen
6.7
HD

Gwen

2019

Gwen

Tajanstvena - i sumnjiva - vođena zločinima nad tinejdžerkama i njenom majkom i sestrom na njihovoj farmi na obroncima u ovoj narodnoj priči smeštenoj u mračnim brežuljcima Velsa tokom industrijske revolucije.
Killers Anonymous
N/A
HD

Killers Anonymous

Neuspeli pokušaj ubistva senatora povezan je sa tajnim sastankom grupe kako bi se razgovaralo o njihovim najtamnijim porivima - da se uzmu životi.
Murder Mystery
6.1
HD

Murder Mystery

Posle okupljanja na jahti milijardera tokom evropskog odmora, policajac iz Njujorka i njegova žena postali su glavni osumnjičeni kada je ubijen.
The Poison Rose
N/A
HD

The Poison Rose

Njegovu staru vatru je unajmio PI za sreću da istraži ubistvo. Ali, iako se na prvi pogled čini rutinom, ona se polako otkriva kao složena isprepletena mreža zločina, osumnjičenih i mrtvih tijela.
We Have Always Lived in the Castle
6.9
HD

We Have Always Lived in the Castle

Izolovana porodica, koja je već izgubila četiri člana od trovanja, koristi rituale i talismane da se drži podalje od neprijateljskih građana.
The Curse of La Llorona
5.7
HD

The Curse of La Llorona

Socijalni radnik koji se bavi nestankom dvoje djece strahuje za vlastitu porodicu nakon početka istrage.
Mercy Black
N/A
HD

Mercy Black

Petnaest godina nakon zamišljanja imaginarnog fantoma poznatog kao Merci Black, pokajnica se vraća u svoj rodni grad da živi sa svojom sestrom i mladim nećakom. Ali kako je Merci i dalje proganja, a broj smrtnih slučajeva raste, ona se mora suočiti sa svojim najdubljim užasom i otkriti istinu o svojoj prošlosti pre nego što Merci Black zatraži njenog nećaka. Daniella ...
Long Lost
6.1
HD

Long Lost

2019

Long Lost

Kad Seth primi misteriozno pismo u kojem ga poziva da provede vikend u skrovitom dvorcu u zemlji, ubrzo shvata da ga ljudi u kući možda znaju bolje nego što on poznaje sebe.
The Professor and the Madman
7.7
HD

The Professor and the Madman

Profesor James Murrai počinje sa radom na sastavljanju reči za prvo izdanje Oksfordskog engleskog rečnika sredinom 19. veka i prima preko 10.000 unosa od pacijenta u Broadmoor Criminal Lunatic Asilum, dr Villiam Minor.
Greta
6.2
HD

Greta

2019

Greta

Mlada žena vraća izgubljenu kesu starije udovice, što dovodi do neverovatne veze između njih - dok mlada žena ne otkrije da njen stariji možda nije sve što ona izgleda.
Boo!
4.1
HD

Boo!

2019

Boo!

Razdvojena prigradska porodica odbija da obrati pažnju na upozorenje da je na njima ostavljena nevina šala koja uzrokuje nepoznatu natprirodnu silu da izazove pustoš.
Happy Death Day 2U
6.4
HD

Happy Death Day 2U

Kolegijano drvo Gelbman se u strahu budi da sazna da je zaglavljena u paralelnom univerzumu. Njen dečko Carter je sada sa nekim drugim, a čini se da su njene prijateljice i kolege studenti potpuno različite verzije sebe. Kada Tree otkrije da je Carterjev cimer promijenio vrijeme, ona se ponovo našla u meti maskiranog ubojice. Kada psihopat počne da ide za ...
A Land Imagined
6.7
HD

A Land Imagined

Usamljeni građevinski radnik iz Kine nestao je na lokaciji za sanaciju zemljišta u Singapuru, a neprospavan policijski istražitelj mora se staviti u um migranta kako bi otkrio istinu ispod tog pijeska.
Donovan Reid
N/A
HD

Donovan Reid

Mladić se predstavlja kao davno nestalo dijete, ali kad se pojave sumnje o njegovom identitetu, on mora otkriti najmračniju tajnu svoje nove obitelji prije nego što se njegova prva otkrije.
Velvet Buzzsaw
5.8
HD

Velvet Buzzsaw

Veliki umetnici i mega kolekcionari plaćaju visoku cenu kada se umetnost sudari sa trgovinom. Nakon što je otkriven niz slika nepoznatog umjetnika, natprirodna sila osvećuje one koji su dopustili svojoj pohlepi da stanu na put umjetnosti.
Mystery 101
6.9
HD

Mystery 101

Kada student nađe mrtvog, engleski profesor Ami koristi svoju ekspertizu za borbu protiv kriminala kako bi brže otkrila slučaj od detektiva Travisa, koji na kraju radi sa Ami da uhvati ubicu.
The Standoff at Sparrow Creek
6.2
HD

The Standoff at Sparrow Creek

Nakon masovnog pucnjave na policijskoj sahrani, zatvoreni bivši policajac Gannon se nesvjesno prisiljava da se povuče iz mirovine kada shvati da ubojica pripada istoj miliciji kojoj se pridružio nakon što je napustio vojsku. Shvativši da bi pucnjava mogla da izazove lančanu reakciju nasilničkog nasilja po cijeloj zemlji, Gannon je stavio u karantenu svoje kolege policajce u udaljenom mlinu za piljevinu ...
The Tree of Blood
6.3
HD

The Tree of Blood

Marc i Rebeca, mladi par, putuju u staru seosku kuću koja je nekada pripadala njihovoj porodici. Kada stignu tamo, pišu zajedničku istoriju svojih korijena, stvarajući ogromno porodično stablo u kojem se nalaze odnosi ljubavi, srca, seksa, ludila, ljubomore i nevjere, a pod kojima se nalazi i povijest natovarena tajnama.
Don’t Go
5.3
HD

Don’t Go

2018

Don’t Go

Uništen smrću njegove ćerke u užasnoj nesreći, Ben postaje uvjeren da je može vratiti kroz san koji se ponavlja. Ali da li je to samo san? Ili je Ben izgubio razum?
Head Count
5.1
HD

Head Count

2018

Head Count

Tokom vikenda, odlaska u Joshua Tree, grupa tinejdžera se nađe pod mentalnim i fizičkim napadom nadnaravnog entiteta koji oponaša njihov izgled dok upotpunjava drevni ritual.
Hold the Dark
1
HD

Hold the Dark

U sumornoj aljaskoj zimi, naturalista lovi vukove koji su krivi za ubistvo lokalnog dečaka, ali se uskoro našao u hladnoj misteriji.
The Boat
7.9
HD

The Boat

2018

The Boat

Usamljeni ribar na svojoj svakodnevnoj vožnji našao se izgubljen u gustom maglu do kojeg se ne može kretati. Najgore tek dolazi kada njegov susret sa naizgled napuštenom jedrilicom postane borba za preživljavanje protiv nepoznatog neprijatelja.
Apostle
N/A
HD

Apostle

2018

Apostle

Godine 1905, muškarac putuje na udaljeno ostrvo u potrazi za nestalom sestrom koja je oteta od strane misterioznog religijskog kulta.
Between Worlds
6.3
HD

Between Worlds

Džo - vozač kamiona koji je bio u nevolji i koji ga je progonila uspomena na svoju pokojnu ženu i dete - upoznaje Julie, duhovno nadarenu ženu koja traži pomoć u očajničkom pokušaju da pronađe izgubljenu dušu svoje komatozne kćeri. Ali duh Joeove mrtve žene se pokazao jačim, posjedujući tijelo mlade žene i odlučan da riješi svoj nedovršeni posao sa ...
The Nun
5.8
HD

The Nun

2018

The Nun

Kada mlada kaluđerica u klauzuri u opatiji u Rumuniji oduzme sebi život, sveštenik sa prokletom prošlošću i novicijat na pragu svojih poslednjih zaveta šalju se iz Vatikana da istraže. Zajedno otkrivaju nečuvenu tajnu tog naloga. Riskirajući ne samo svoje živote, već svoju veru i svoje duše, oni se suočavaju sa zlonamernom silom u obliku iste demonske časne sestre koja je ...
Slender Man
3.0
HD

Slender Man

U malom gradu u Massachusettsu, četiri djevojčice u srednjoj školi izvode ritual u pokušaju da razotkriju znanje o vitkom čovjeku. Kada jedna od devojaka nestane misteriozno, počinju da sumnjaju da je ona zapravo njegova poslednja žrtva.
Show Buttons
Hide Buttons