Music

Descendants 3
N/A
HD

Descendants 3

Tinejdžeri Disneievih najzloglasnijih zlikovaca vraćaju se na Ostrvo izgubljenih da bi regrutovali novu seriju zlobnih potomaka kako bi im se pridružili u Auradon Prep.
Guava Island
N/A
HD

Guava Island

Deni Maroon, radnik muzičar i dok, je odlučan da pokrene muzički festival protiv interesa lokalnog vlasnika fabrike.
The Dirt
7.1
HD

The Dirt

2019

The Dirt

Priča o Motlei Crue-u i njihovom usponu sa Sunset Strip klupske scene ranih 1980-ih do superstardoma.
Bohemian Rhapsody
8.4
HD

Bohemian Rhapsody

Pevač Freddie Mercuri, gitarista Brian Mai, bubnjar Roger Tailor i bas gitarista John Deacon preuzimaju muzički svet olujom kada formiraju rock 'n' roll grupu Kueen u 1970. Hit pjesme postaju instant klasici. Kada Merkijev sve divlji način života počne da se izmiče kontroli, Kueen se ubrzo suočava sa svojim najvećim izazovom - pronalaženje načina da održi bend zajedno usred uspeha ...
A Star Is Born
7.8
HD

A Star Is Born

Iskusni muzičar Jackson Maine otkriva - i zaljubljuje se u - poražavajućeg umetnika Alli. Upravo je odustala od svog sna da bi postala velika kao pevačica - dok je Jack ne nagovori u središte pažnje. Ali čak i dok Allijeva karijera poleti, lična strana njihovog odnosa se ruši, jer se Džek bori sa stalnom borbom sa svojim unutrašnjim demonima.
Blaze
6.7
HD

Blaze

2018

Blaze

Ponovno zamišljanje života i vremena Blazea Foleia, neprolazne legende pesama teksaškog pokreta Outlav Music.
Juliet, Naked
6.6
HD

Juliet, Naked

Annie je zaglavila u dugoročnoj vezi sa Duncanom - opsesivnim fanom nepoznatog rockera Tuckera Crovea. Kada je akustični demo Tucker-a pogodio rekord od pre 25 godina, njegovo otkriće dovodi do susreta koji mijenja život sa samim neuhvatljivim rocker-om.
Mamma Mia! Here We Go Again
N/A
HD

Mamma Mia! Here We Go Again

Na grčkom ostrvu Kalokairi, kćerka Donne Sheridan, Sophie, saznaje više o prošlosti svoje majke dok traži uputstva o tome kako se nositi s trudnoćom.
Hearts Beat Loud
7.0
HD

Hearts Beat Loud

U susednoj četvrti Red Hooka u Brooklinu, vlasnik jednog tate i prodavnice ploča Frank se priprema da pošalje svoju hrabru kćer Sam na koledž, dok je prisiljen da zatvori svoju berbu. Nadajući se da će ostati povezan kroz svoje zajedničke muzičke strasti, Frank poziva Sema da svoje sedmične sedmice pretvori u akt oca i ćerke uživo. Nakon što njihova prva ...
Forever My Girl
6.6
HD

Forever My Girl

Posle decenije odlaska, zvezda se vraća kući u ljubav koju je ostavio iza sebe.
Willy Wonka & the Chocolate Factory
7.8
HD

Willy Wonka & the Chocolate Factory

Eccentric candy man Willy Wonka prompts a worldwide frenzy when he announces that golden tickets hidden inside five of his delicious candy bars will admit their lucky holders into his top-secret confectionary. But does Wonka have an agenda hidden amid a world of Oompa Loompas and chocolate rivers?
Show Buttons
Hide Buttons