Horror

It Chapter Two
N/A
HD - CAM

It Chapter Two

27 godina nakon što su Pennivise savladali zlonamerni nadnaravni entitet, bivši članovi Kluba gubitaša, koji su odrasli i odselili iz Derrija, vraćaju se zajedno razornim telefonskim pozivom.
Jacob’s Ladder
3.0
HD

Jacob’s Ladder

Nakon što je u borbi izgubio brata, Jacob Singer vraća se kući iz Avganistana - samo da bi ga uvukao u stanje paranoje. Singer ubrzo shvata da je njegova sestra živa, ali život nije ono što se čini.
Gwen
6.7
HD

Gwen

2019

Gwen

Tajanstvena - i sumnjiva - vođena zločinima nad tinejdžerkama i njenom majkom i sestrom na njihovoj farmi na obroncima u ovoj narodnoj priči smeštenoj u mračnim brežuljcima Velsa tokom industrijske revolucije.
The Dark Within
3.4
HD

The Dark Within

Uznemireni čovek sa nepoznatim psihičkim sposobnostima pokušava da otkrije misteriju nestanka svojih roditelja dok se bori protiv svojih demona.
Dolls
N/A
HD

Dolls

2019

Dolls

Autor knjige za decu koja se muči i njegova buntovna kćerka tinejdžerka seli se u kuću koju su nasledili i pronalaze tajanstvene lutke na tavanu. Otac i ćerka uskoro saznaju da lutke imaju zlokobnu i smrtonosnu prošlost.
A.M.I.
N/A
HD

A.M.I.

2019

A.M.I.

Sedamnaestogodišnja devojčica stvara vezu zavisne sa veštačkom inteligencijom na svom telefonu i kreće se ubilačkom besom.
The 16th Episode
7.0
HD

The 16th Episode

Tri IouTubersa pokušavaju da dobiju više pogleda na svoj avanturistički kanal, putuju u mitski grad Casablanca, nesvjesni da skriva zastrašujuću tajnu.
Annabelle Comes Home
6.3
HD

Annabelle Comes Home

Odlučni da spreče Annabelle da ne prouzrokuje sve veće havarije, demolozi Ed i Lorraine Varren donose posedanu lutku u zaključanu sobu sa artefaktima u njihovoj kući, postavljajući je „na sigurno“ iza svetog stakla i namećući sveštenikov blagoslov. Ali neverovatna noć užasa očekuje dok Annabelle probudi zle duhove u sobi, koji su svi postavili svoj pogled na novu metu - desetogodišnju ...
Nightmare Cinema
6.0
HD

Nightmare Cinema

Niz ljudi na sreću ulaze u opušteno i hladnokrvno pozorište Rialto, samo da bi na srebrnom platnu oživeo njihove najdublje i najmračnije strahove, tajanstvene i sablasne figure koji drže noćne morske budućnosti svih koji prisustvuju njegovim projekcijama.
The Odds
8.4
HD

The Odds

2019

The Odds

Mlada žena upoznaje podzemnu igru izdržljivosti boli u nadi da će dobiti nagradu od milion dolara. Uskoro saznaje da je pravi protivnik čovek koji vodi igru, jer koristi užasne metode da je manipuliše i pobedi.
Recovery
5.0
HD

Recovery

2019

Recovery

Pacijenti i osoblje izolovanog centra za tretman heroina moraju se boriti sa više od svojih demona kao misteriozni ubica i početi da ih pokupe jedan po jedan.
Ma
5.9
HD

Ma

2019

Ma

Sue Ann je usamljenica koja drži do sebe u svom tihom gradiću Ohioa. Jednog dana od nje se traži Maggie, nova tinejdžerka u gradu, da kupi piće za nju i svoje prijatelje, a Sue Ann vidi šansu da napravi neke, ništa mlađe, svoje prijatelje.
Assimilate
4.8
HD

Assimilate

2019

Assimilate

Troje prijatelja koji su napravili seriju o svom gradu otkrili su da njihove komšije ubijaju i zamenjuju stvorenja koja su savršene kopije njihovih žrtava.
The Dead Don’t Die
5.9
HD

The Dead Don’t Die

U malom mirnom gradu, zombiji se odjednom dižu da terorišu grad. Sada se trojica očaranih policajaca i čudni stručnjak za škotsku mrtvačnicu moraju okupiti kako bi porazili mrtve.
Brightburn
6.5
HD

Brightburn

2019

Brightburn

Šta ako se dete sa drugog sveta sruši na Zemlju, ali umesto da postane heroj čovečanstvu, pokazao se kao nešto mnogo zlokobnije?
The Convent
6.4
HD

The Convent

Tokom 17. veka, mlada žena je spašena od egzekucije i dovela je do a priori da se pokaje svojim grehima, ali otkriva da je unutar njih veće zlo.
The Curse of La Llorona
5.7
HD

The Curse of La Llorona

Socijalni radnik koji se bavi nestankom dvoje djece strahuje za vlastitu porodicu nakon početka istrage.
Hellboy
5.4
HD

Hellboy

2019

Hellboy

Hellboi dolazi u Englesku, gdje mora pobijediti Nimuea, Merlinovu suprugu i Blood Kueen. Ali njihova bitka će dovesti do kraja sveta, a sudbina koju on očajnički pokušava da se okrene.
The Silence
5.4
HD

The Silence

Sa svetom pod napadom smrtonosnih stvorenja koja lovom zvuče, tinejdžer i njena porodica traže utočište izvan grada i susreću tajanstveni kult.
The Head Hunter
5.9
HD

The Head Hunter

Na periferiji kraljevstva, tih, ali žestok srednjovekovni ratnik štiti carstvo od čudovišta i okultnog. Njegovoj groznoj kolekciji glava nedostaje samo jedno - čudovište koje mu je prije mnogo godina ubilo kćer. Vođen žeđom za osvetom, on putuje divljim prostranstvima na konjima. Kada stigne njegova druga šansa, to je na neki način mnogo užasnije nego što je ikada zamišljao.
Pet Sematary
6.2
HD

Pet Sematary

Louis Creed, njegova supruga Rachel i njihovo dvoje djece Gage i Ellie kreću u seosku kuću gdje su dobrodošli i prosvijetljeni o sablasnom 'Pet Sematariju' koji se nalazi u blizini. Posle tragedije da je njihova mačka ubijena kamionom, Louis se trudi da ga sahrani na tajanstvenom groblju za kućne ljubimce, što definitivno nije onako kako izgleda, dok dokazuje da su ...
Mercy Black
N/A
HD

Mercy Black

Petnaest godina nakon zamišljanja imaginarnog fantoma poznatog kao Merci Black, pokajnica se vraća u svoj rodni grad da živi sa svojom sestrom i mladim nećakom. Ali kako je Merci i dalje proganja, a broj smrtnih slučajeva raste, ona se mora suočiti sa svojim najdubljim užasom i otkriti istinu o svojoj prošlosti pre nego što Merci Black zatraži njenog nećaka. Daniella ...
Creep Nation
4.3
HD

Creep Nation

Mlada devojka se vraća kući iz Evrope i proganja se i ubija dok nehotice rezerviše online kratkotrajni najam iz mreže mračnih jeza koje koriste špijunske kamere da uhvate njen boravak. Njen otuđeni brat započinje ličnu istragu o njenoj sudbini i postaje opsednut osvetom za njenu smrt.
The Russian Bride
5.3
HD

The Russian Bride

Ruskinja putuje u Ameriku sa svojom kćerkom da se uda za zatvorenog milijardera, koji se ispostavlja da je psihopat koji šalje svoje živote u živahni pakao.
Book of Monsters
5.2
HD

Book of Monsters

Sofijin 18. rođendan postaje krvoproliće kada se čudovišta spuste na njenu kuću, proždire goste i ubija svakoga ko pokuša da ode. Da bi preživela noć, Sofi mora da se suoči sa svojom sudbinom: čudovišta su stvarna i ona je jedina koja ih može zaustaviti.
Us
7.3
HD

Us

2019

Us

Muž i žena Gabe i Adelaide Vilson odvode decu u svoju kuću na plaži čekajući da se isključe i opuste sa prijateljima. Ali kako se noć spušta, njihov spokoj se pretvara u napetost i haos kada neki šokantni posetioci stignu nepozvani.
Boo!
4.1
HD

Boo!

2019

Boo!

Razdvojena prigradska porodica odbija da obrati pažnju na upozorenje da je na njima ostavljena nevina šala koja uzrokuje nepoznatu natprirodnu silu da izazove pustoš.
Happy Death Day 2U
6.4
HD

Happy Death Day 2U

Kolegijano drvo Gelbman se u strahu budi da sazna da je zaglavljena u paralelnom univerzumu. Njen dečko Carter je sada sa nekim drugim, a čini se da su njene prijateljice i kolege studenti potpuno različite verzije sebe. Kada Tree otkrije da je Carterjev cimer promijenio vrijeme, ona se ponovo našla u meti maskiranog ubojice. Kada psihopat počne da ide za ...
Lords of Chaos
0
HD

Lords of Chaos

Potraga tinejdžera da lansira norveški Black Metal u Oslu devedesetih godina rezultira veoma nasilnim ishodom.
The Prodigy
6.0
HD

The Prodigy

Majka zabrinuta zbog uznemirujućeg ponašanja njenog malog sina misli da bi nešto natprirodno moglo da utiče na njega.
Show Buttons
Hide Buttons