History

The Kill Team
5.9
HD

The Kill Team

Kada je Andrev Briggman - mladi vojnik u američkoj invaziji na Avganistan - svedočio drugim regrutima koji su ubijali nedužne civile pod vođstvom sadističkog narednika, on smatra da ih prijavljuje višim ljudima. Međutim, teško naoružani i sve nasilniji vod postaje sumnjičav da ih je neko u njihovim redovima uputio, i Andrev se počne bojati da će mu biti sledeća meta.
Danger Close: The Battle of Long Tan
8.0
HD

Danger Close: The Battle of Long Tan

Tri i po sata, pod kišom koja je padala, usred blata i srušenih stabala gumene plantaže zvane Long Tan, bojnik Harri Smith i njegova raspršena kompanija od 108 mladih i uglavnom neiskusnih australijskih i novozelandskih vojnika bore se za svoje živote, držeći nadmoćnu neprijateljsku silu od 2.500 borbi otvrdnutih Viet Conga i vojnika Severnog Vijetnama. Kad nestaje municije, poraste žrtve ...
The Red Sea Diving Resort
6.2
HD

The Red Sea Diving Resort

Sudan, Istočna Afrika, 1980. Tim agenata izraelskog Mossada planira spasiti i prebaciti hiljade etiopskih Jevreja u Izrael. Da bi to učinili, a da ne bi izazvali sumnje od radoznalih i nemilosrdnih vlasti, uspostavljaju lažno ronilačko odmaralište pored Crvenog mora.
Gwen
6.7
HD

Gwen

2019

Gwen

Tajanstvena - i sumnjiva - vođena zločinima nad tinejdžerkama i njenom majkom i sestrom na njihovoj farmi na obroncima u ovoj narodnoj priči smeštenoj u mračnim brežuljcima Velsa tokom industrijske revolucije.
The Convent
6.4
HD

The Convent

Tokom 17. veka, mlada žena je spašena od egzekucije i dovela je do a priori da se pokaje svojim grehima, ali otkriva da je unutar njih veće zlo.
The Best of Enemies
6.8
HD

The Best of Enemies

Usredotočuje se na malo verovatnu vezu između Ann Atvater, otvorene aktivistkinje za građanska prava i C.P. Ellis, lokalni vođa Ku Kluk Klan-a koji je nevoljko predsedavao samitom u zajednici, boreći se protiv desegregacije škola u Durhamu, Severna Karolina, tokom rasno naelektrisanog leta 1971. Neverovatni događaji koji su se odvijali promenili bi Durham i živote Atvater-a i Ellis zauvijek.
The Professor and the Madman
7.7
HD

The Professor and the Madman

Profesor James Murrai počinje sa radom na sastavljanju reči za prvo izdanje Oksfordskog engleskog rečnika sredinom 19. veka i prima preko 10.000 unosa od pacijenta u Broadmoor Criminal Lunatic Asilum, dr Villiam Minor.
Apollo 11
8.3
HD

Apollo 11

2019

Apollo 11

Pogled na misiju Apolla 11 da sleti na mesec pod vodstvom komandanta Neila Armstronga i pilot Bazza Aldrina.
Romulus & Remus: The First King
7.5
HD

Romulus & Remus: The First King

Dva brata, Romul i Rem, moraće da se oslanjaju jedni na druge da bi preživeli u neprijateljskom svetu. Grad Rim, jedan od najvećih imperija u istoriji, biće rođen iz njihovih djela i krvavih bitaka.
On the Basis of Sex
6.7
HD

On the Basis of Sex

Mladi advokat Ruth Bader Ginsburg udružuje se sa svojim suprugom Martijem kako bi iznio osnovni slučaj pred američkim Apelacionim sudom i poništio stoljeće diskriminacije na osnovu spola.
King Peter of Serbia
7.2
HD

King Peter of Serbia

Priča o srpskoj vojsci, koju je predvodio kralj Petra, tokom Prvog svetskog rata.
Kursk
6.8
HD

Kursk

2018

Kursk

Priča o katastrofi podmornica K-141 K-141 i vladinom nemaru koji je uslijedio. Dok se mornari bore za opstanak, njihove porodice očajnički se bore protiv političkih prepreka i nemogućih šansi da ih spasu.
The Front Runner
6.2
HD

The Front Runner

Gari Hart, bivši senator u Koloradu, postaje vodeći kandidat za demokratsku predsedničku nominaciju 1987. Hartova inteligencija, karizma i idealizam čine ga popularnim među mladim biračima, ostavljajući mu naizgled jasan put ka Beloj kući. Sve se to ruši kada se u medijima pojave optužbe o vanbračnoj aferi, što prisiljava kandidata da se pozabavi skandalom koji preti da uništi njegovu kampanju i ...
The Photographer of Mauthausen
9
HD

The Photographer of Mauthausen

U fotografskom servisu SS-a radi španski fotograf Francesc Boik, zatvoren u koncentracionom logoru Mauthausen-Gusen. Između 1943. i 1945. godine on, uz pomoć drugih zatvorenika, sakriva hiljade negativa, sa ciljem da oslobodjenom svetu pokaže zločine koje su počinili nacisti, iscrpno dokumentovani. On će biti ključni svedok tokom Nirnberških suđenja.
First Man
7.7
HD

First Man

2018

First Man

Pogled na život astronauta, Neila Armstronga i legendarnu svemirsku misiju koja ga je navela da postane prvi čovek koji je hodao na Mesecu 20. jula 1969. godine.
Balloon
7.7
HD

Balloon

2018

Balloon

Dve porodice pokušavaju da pokušaju da izbegnu DDR sa domaćim balonom, ali se ruši pre granice. Stasi pronalazi tragove ovog pokušaja da pobegne i odmah započne istrage, dok su dve porodice prisiljene da izgrade novi balon za bekstvo. Svakim danom Stasi je bliže na svojim petama - počinje nervozna utrka protiv vremena.
22 July
6.8
HD

22 July

2018

22 July

U Norveškoj 22. jula 2011, desničarski terorist Anders Behring Breivik ubio je 77 mladih ljudi koji su prisustvovali kampu rada Laburističke partije na ostrvu Utoia izvan Osla. Ova trodelna priča će se fokusirati na preživjele napade, političko vodstvo Norveške i uključene pravnike.
Operation Finale
6.6
HD

Operation Finale

1960. godine, tim izraelskih tajnih agenata raspoređen je kako bi pronašao Adolfa Ajhmana, zloglasnog nacističkog arhitekta holokausta, koji je navodno skriven u Argentini, i odveo ga u Izrael da mu se sudi.
Blaze
6.7
HD

Blaze

2018

Blaze

Ponovno zamišljanje života i vremena Blazea Foleia, neprolazne legende pesama teksaškog pokreta Outlav Music.
Redbad
5.5
HD

Redbad

2018

Redbad

Godine 754. godine, u vreme epskih bitaka i krvoprolića, rađa se legenda o paganskom kralju ratnika, Rebadu, ali i novo oružje protiv njegovog naroda: hrišćanstvo. Redbad mora na kraju ujediniti Viking vojsku dovoljno snažnu da pobedi naizgled nepobedivog Franka.
Gotti
6.9
HD

Gotti

2018

Gotti

Džon Gotti se uzdiže na vrh podzemnog sveta Njujorka da bi postao gazda kriminalne porodice Gambino. Njegov život traje buran zaokret jer se suočava sa tragedijom, višestrukim suđenjima i zatvorskom kaznom.
The Angel
8
HD

The Angel

2018

The Angel

Istinita priča o Ašrafu Marvanu, koji je bio zet i specijalni savetnik predsednika Nasera ​​i njegovog naslednika Anvara Sadata - a istovremeno je najvrednija imovina izraelske obaveštajne službe 20. veka. Na osnovu NIT-ove najprodavanije knjige "Anđeo: Egipatski špijun koji je spasio Izrael" Urija Bara-Josipa.
The Last Witness
5.6
HD

The Last Witness

Ambiciozni mladi novinar otkriva užasan pokolj 22.000 poljskih oficira tokom Drugog svetskog rata, tajna koja je bila sakrivena još mnogo godina.
Sobibor
5
HD

Sobibor

2018

Sobibor

Na osnovu istinite priče, međunarodni istorijski projekat “Sobibor” posvećen je heroizmu sovjetskog arhitekte Aleksandra Pečerskog. Tokom velikog Domovinskog rata, pošto je bio u nacističkom koncentracionom logoru Sobibor, uspeo je da učini nemoguće - samo tri nedelje da organizuje pobunu i masovni bekstvo zatvorenika. Deo begunaca je uhvaćen i ustrijeljen, a ostali koje je vodio Pečerski uspjeli su pobjeći i pridružiti ...
Paul, Apostle of Christ
6.9
HD

Paul, Apostle of Christ

Rizikujući svoj život, Luke odlazi u Rim da poseti Pavla - apostola koji je vezan lancima i zarobljen u Neronovoj najmračnijoj i najmračnijoj zatvorskoj ćeliji. Progonjen senkama svojih prošlih nedela, Pol se pita da li ga je zaboravio dok čeka svoju užasnu egzekuciju. Pre Pavlove smrti, Luka odlučuje da napiše još jednu knjigu koja detaljno opisuje rođenje onoga što će ...
Mary Magdalene
5.9
HD

Mary Magdalene

Smeštena u Svetoj zemlji u prvom veku C., mlada žena ostavlja svoje malo ribarsko selo i tradicionalnu porodicu da se pridruži radikalnom novom društvenom pokretu. Na čelu je harizmatični vođa, Isus iz Nazareta, koji obećava da se svet menja. Marija traga za novim načinom života i autentičnost koju joj uskraćuje kruta hijerarhija dana. Kako se poznata grupa širila i više ...
The 15:17 to Paris
5.1
HD

The 15:17 to Paris

U avgustu 2015. godine, terorista ISIS-a ukrcao se u voz # 9364 od Brisela do Pariza. Naoružan AK-47 i dovoljno streljiva da ubije više od 500 ljudi, terorista je možda uspjela osim trojice američkih prijatelja koji su odbili da se prepuste strahu. Jedan je bio student, jedan je bio zaljubljenik u borilačke veštine i avion prve klase u američkim vazduhoplovnim ...
12 Strong
7.0
HD

12 Strong

2018

12 Strong

Tim agenata CIA-e i specijalnih snaga odlazi u Afganistan nakon napada 11. septembra u pokušaju da demontira talibane.
Frontier
N/A
HD

Frontier

2017

Frontier

Michael's perfect life changes dramatically when he discovers a portal wich allows him to travel in time. He travels back to the World War II to go through the quest of time and find his one and only beloved.
Show Buttons
Hide Buttons