Fantasy

Jumanji: The Next Level
7.0
HD

Jumanji: The Next Level

As the gang return to Jumanji to rescue one of their own, they discover that nothing is as they expect. The players will have to brave parts unknown and unexplored in order to escape the world’s most dangerous game.
Maleficent: Mistress of Evil
7.0
HD - CAM

Maleficent: Mistress of Evil

Maleficent i njena kćer Aurora počinju ispitivati složene porodične veze koje ih vezuju dok se povlače u različitim pravcima predvodeći porođaje, neočekivane saveznike i mračne nove snage u igri.
Above the Shadows
N/A
HD

Above the Shadows

Mlada žena koja je izbledela do te mere da postane nevidljiva mora se vratiti nazad uz pomoć jednog čoveka koji je može videti.
Aladdin
7.4
HD

Aladdin

2019

Aladdin

Ljubazni ulični ježić po imenu Aladdin kreće u čarobnu avanturu nakon što nađe lampu koja oslobađa mudraca koji pukne mudrac, dok veliki vezir gladni o energiji gleda za istu lampu koja ima moć ostvariti najdublje želje.
UglyDolls
4.5
HD

UglyDolls

2019

UglyDolls

U veoma drugačijem gradu Uglivilleu, slavi se čudnovatost, čudnost je posebna, a lepota je prihvaćena kao što se više ne vidi. Nakon putovanja na drugu stranu planine, Moki i njeni prijatelji iz UgliDolla otkrivaju Perfection - grad u kojem više konvencionalnih lutaka prođu obuku prije ulaska u stvarni svijet kako bi pronašli ljubav djeteta.
Waiting for the Miracle to Come
N/A
HD

Waiting for the Miracle to Come

Želja za trapezom otkriva tajnovito pismo, koje je jednom napisao njen nedavno preminuli otac, koji je vodi do rudnika zlata u udaljenoj kalifornijskoj pustinji.
Hellboy
5.4
HD

Hellboy

2019

Hellboy

Hellboi dolazi u Englesku, gdje mora pobijediti Nimuea, Merlinovu suprugu i Blood Kueen. Ali njihova bitka će dovesti do kraja sveta, a sudbina koju on očajnički pokušava da se okrene.
The Head Hunter
5.9
HD

The Head Hunter

Na periferiji kraljevstva, tih, ali žestok srednjovekovni ratnik štiti carstvo od čudovišta i okultnog. Njegovoj groznoj kolekciji glava nedostaje samo jedno - čudovište koje mu je prije mnogo godina ubilo kćer. Vođen žeđom za osvetom, on putuje divljim prostranstvima na konjima. Kada stigne njegova druga šansa, to je na neki način mnogo užasnije nego što je ikada zamišljao.
Dumbo
6.5
HD

Dumbo

2019

Dumbo

Mladi slon, čiji mu preveliki uši omogućavaju letenje, pomaže u spasavanju cirkusa koji se bori, ali kada cirkus planira novi poduhvat, Dumbo i njegovi prijatelji otkrivaju mračne tajne ispod sjajnog furnira.
Shazam!
7.5
SD

Shazam!

2019

Shazam!

Dječaku se daje mogućnost da postane odrasli superheroj u vrijeme potrebe s jednom čarobnom riječju.
Stray
6.3
HD

Stray

2019

Stray

Tinejdžer bez roditelja formira neverovatno prijateljstvo sa detektivom. Zajedno istražuju ubistvo njene majke i otkrivaju natprirodnu silu koja se pokazuje kao prijetnja njenoj porodici.
Isn’t It Romantic
5.9
HD

Isn’t It Romantic

Dugo vremena, Natalie, australijska arhitekta koja živi u Njujorku, oduvek je verovala da je ono što je videla u romansima sve fantazija. Ali nakon što je bacila šljuka na stanicu podzemne železnice da bi bila isključena dok bježi, Natalie se budi i otkriva da joj je život iznenada postao najgora noćna mora - romantična komedija - i ona je vodeća ...
What Men Want
4.9
HD

What Men Want

Čarobno sposoban da čuje šta muškarci misle, sportski agent koristi svoju novootkrivenu sposobnost da okrene stolove svojim oholim muškim kolegama.
Iron Sky: The Coming Race
5.4
HD

Iron Sky: The Coming Race

Dvadeset godina nakon događaja Željeznog neba, bivša nacistička baza postala je zadnje utočište čovječanstva. Zemlja je bila uništena nuklearnim ratom, ali zakopana duboko ispod pustoši leži moć koja može spasiti posljednje čovječanstvo - ili ga uništiti jednom zauvijek. Istina iza stvaranja čovečanstva će biti otkrivena kada stari neprijatelj dovede naše heroje u avanturu u Šuplju Zemlju. Da bi spasili čovečanstvo, ...
The Kid Who Would Be King
6.3
HD

The Kid Who Would Be King

Stara škola se susreće sa savremenim svetom kada mladi Aleks naleti na mitski mač Ekcalibur. Uskoro ujedinjuje svoje prijatelje i neprijatelje i oni postaju vitezovi koji udružuju snage sa legendarnim čarobnjakom Merlinom. Zajedno, oni moraju spasiti čovječanstvo od zle čarobnice Morgane i njene vojske natprirodnih ratnika.
Welcome to Marwen
6.1
HD

Welcome to Marwen

Kada razorni napad razbije Marka Hogancampa i obriše sve uspomene, niko nije očekivao oporavak. Spajajući komade iz njegovog starog i novog života, Mark pažljivo stvara čudesni grad po imenu Marven gde može da leči i bude herojski. Dok gradi zapanjujuću umetničku instalaciju - testament najmoćnijih žena koje poznaje - kroz svoj svijet mašte, crpi snagu da trijumfuje u pravom.
Aquaman
8.7
HD

Aquaman

2018

Aquaman

Film otkriva priču o polu-ljudskom, polu-atlantskom Arthur Curriju i vodi ga na putovanje njegovog života - onaj koji će ga ne samo primorati da se suoči sa onim što on zaista jeste, već da otkrije da li je dostojan koga je rođen da bude… kralj.
Rampant
6.2
HD

Rampant

2018

Rampant

Lee Chung je princ od Joseona, ali je bio taoci dinastije King. On uživa u cuganju, ženidbi i kockanju. On je takođe odličan mačevalac. Njegov stariji brat Lee Ioung će uspeti na tron i dovesti Lee Chung u Joseon. Vraća se nakon više od 10 godina. Uskoro, Lee Chung se suočava sa čudovištima koja se šire u noći.
Harmony
7.7
HD

Harmony

2018

Harmony

Rođena sa energičnom moći da apsorbuje strah od drugih, mlada žena mora da pronađe ljubav kako bi uravnotežila svoje strahove i borila se protiv sve veće oluje negativne energije.
Apostle
N/A
HD

Apostle

2018

Apostle

Godine 1905, muškarac putuje na udaljeno ostrvo u potrazi za nestalom sestrom koja je oteta od strane misterioznog religijskog kulta.
The Little Mermaid
4.8
HD

The Little Mermaid

Mladi novinar i njegova nećakinja otkrivaju predivno i očaravajuće biće za koje veruju da je prava mala sirena.
Bleach
7.2
HD

Bleach

2018

Bleach

Učenik srednje škole Ichigo Kurosaki živi običnim životom, osim što može vidjeti duhove i mutne uspomene na smrt svoje majke pod čudnim okolnostima kada je bio dijete. Njegov mirni svet se iznenada razbija kad upozna Rukiju Kučiki, Boga Smrti.
Avengers Grimm: Time Wars
3.0
HD

Avengers Grimm: Time Wars

Kada Rumpelstiltkin pokuša da jednom zauvek zauzme Zemlju, Osvetnici Grim treba da ga pronađu kroz vreme kako bi ga porazili.
Wildling
2
HD

Wildling

2018

Wildling

Mlada žena u zatočeništvu otkriva stvarnost istine i leži u vanjskom svijetu.
Beyond the Edge
6.1
HD

Beyond the Edge

Contemporari Moscov. Talentovani kockar okuplja tim ljudi sa natprirodnim moćima da osvoji veliki u kazinu. Ali pronalaze mnogo jačeg mističnog rivala.
Black Panther
7.8
HD

Black Panther

Kralj T'Challa se vraća kući iz Amerike u povučenu, tehnološki naprednu afričku državu Vakandu koja će služiti kao novi vođa njegove zemlje. Međutim, T'Challa uskoro otkriva da je za tron izazvan od strane frakcija unutar svoje zemlje, kao i bez njih. Koristeći ovlašćenja rezervisana za Vakandanske kraljeve, T'Challa pretpostavlja da će se Black Panther spojiti sa devojkom Nakiom, kraljicom-majkom, sestrom ...
Show Buttons
Hide Buttons