Drama

Ana
5.4
HD

Ana

2020

Ana

Ana meets Rafa in a chance encounter and they embark on a road trip to try and save him from bankruptcy, or worse.
1917
8.6
HD

1917

2019

1917

At the height of the First World War, two young British soldiers, Schofield and Blake are given a seemingly impossible mission. In a race against time, they must cross enemy territory and deliver a message that will stop a deadly attack on hundreds of soldiers—Blake's own brother among them.
Unintended
0
HD

Unintended

2019

Unintended

Mlada žena potisnula je sećanje da je nekoga ubila kada joj je bilo dvanaest godina. Trinaest godina kasnije to sećanje vraća.
Last Christmas
6.6
HD

Last Christmas

Kate is a young woman subscribed to bad decisions. Her last date with disaster? That of having accepted to work as Santa's elf for a department store. However, she meets Tom there. Her life takes a new turn. For Kate, it seems too good to be true.
21 Bridges
6.6
HD

21 Bridges

2019

21 Bridges

An embattled NYPD detective, is thrust into a citywide manhunt for a pair of cop killers after uncovering a massive and unexpected conspiracy. As the night unfolds, lines become blurred on who he is pursuing, and who is in pursuit of him.
The Kill Team
5.9
HD

The Kill Team

Kada je Andrev Briggman - mladi vojnik u američkoj invaziji na Avganistan - svedočio drugim regrutima koji su ubijali nedužne civile pod vođstvom sadističkog narednika, on smatra da ih prijavljuje višim ljudima. Međutim, teško naoružani i sve nasilniji vod postaje sumnjičav da ih je neko u njihovim redovima uputio, i Andrev se počne bojati da će mu biti sledeća meta.
El Camino: A Breaking Bad Movie
7.5
HD

El Camino: A Breaking Bad Movie

U jeku dramatičnog bekstva iz zarobljeništva, Jesse Pinkman mora da se pomiri sa svojom prošlošću kako bi mogao da kova neku vrstu budućnosti.
Before the Dawn
7.3
HD

Before the Dawn

Mladi nastavnik srednje škole seli se u novi grad na novi početak i pada za problematičnog učenika.
Joker
8.9
HD

Joker

2019

Joker

Tokom 1980-ih, propali stand-up komičar poludio je i pretvorio se u život zločina i haosa u Gotham Citiju, dok je postao zloglasni psihopatički zločin.
Rambo: Last Blood
6.7
HD

Rambo: Last Blood

Nakon što se decenijama borio sa svojim demonima, John Rambo sada u miru živi na porodičnom ranču u Arizoni, ali njegov odmor je prekinut kada Gabriela, unuka svoje domaćice Maria, nestane nakon prelaska granice u Meksiku da bi upoznala svog biološkog oca. Rambo, koja je Gabriela postala stvarna figura oca tokom godina, kreće u očajnički i opasan put da bi ...
Monos
7.4
HD

Monos

2019

Monos

On a faraway mountaintop, eight kids with guns watch over a hostage and a conscripted milk cow.
Bait
7.8
HD

Bait

2019

Bait

Martin Ward is a cove fisherman, without a boat. His brother Steven has repurpose d their father’s vessel as a tourist tripper, driving a wedge between the brothers. With their childhood home now a getaway for London money, Martin is displaced to the estate above the picturesque harbour. As his struggle to restore the family to their traditional place creates ...
Little Monsters
6.3
HD

Little Monsters

Ismijani muzičari udružuju se sa nastavnikom i decom kako bi zaštitili malu decu od iznenadnog izbijanja zombija.
Angel of Mine
N/A
HD

Angel of Mine

Žena koja žali zbog smrti svoje ćerke gubi stisak stvarnosti kada počne da misli da je njena devojčica još uvek živa.
Danger Close: The Battle of Long Tan
8.0
HD

Danger Close: The Battle of Long Tan

Tri i po sata, pod kišom koja je padala, usred blata i srušenih stabala gumene plantaže zvane Long Tan, bojnik Harri Smith i njegova raspršena kompanija od 108 mladih i uglavnom neiskusnih australijskih i novozelandskih vojnika bore se za svoje živote, držeći nadmoćnu neprijateljsku silu od 2.500 borbi otvrdnutih Viet Conga i vojnika Severnog Vijetnama. Kad nestaje municije, poraste žrtve ...
A Score to Settle
N/A
HD

A Score to Settle

Bivši izvršilac rulje koji je pušten iz zatvora nakon što je odslužio 22 godine zbog zločina koji nije počinio kreće se na put osvete ljudima koji su mu naneli zlo.
The Red Sea Diving Resort
6.2
HD

The Red Sea Diving Resort

Sudan, Istočna Afrika, 1980. Tim agenata izraelskog Mossada planira spasiti i prebaciti hiljade etiopskih Jevreja u Izrael. Da bi to učinili, a da ne bi izazvali sumnje od radoznalih i nemilosrdnih vlasti, uspostavljaju lažno ronilačko odmaralište pored Crvenog mora.
Skin
7.0
HD

Skin

2019

Skin

Poniženi mladić, odgajan od rasističkih skinhedsa i zloglasan među belim nadmoćnicima, okreće leđa mržnji i nasilju da bi preobrazio svoj život, uz pomoć crnog aktiviste i žene koju voli.
Once Upon a Time… in Hollywood
7.9
HD

Once Upon a Time… in Hollywood

Los Anđeles, 1969. TV zvezda Rick Dalton, glumac koji se bori specijalizovan za zapadnjake, i kaskader Cliff Booth, njegov najbolji prijatelj, pokušavaju da prežive u filmskoj industriji koja se stalno menja. Dalton je susjed mlade i perspektivne glumice i manekenke Sharon Tate, koja se upravo udala za prestižnog poljskog režisera Romana Polanskog ...
Into the Ashes
N/A
HD

Into the Ashes

Nick Brenner je poštenim poslom i ljubavnom suprugom verovao da je sigurno izbegao svoju nasilnu, zločinačku istoriju. Ali njegova stara posada nije zaboravila na njega ili novac koji je ukrao, ​​a kad uzmu ono što sada Nick najviše ceni - njegovu ženu - nema šta da izgubi. Suočen s gradskim šerifom, koji je ujedno i njegov svekar, Nick mora odlučiti ...
Gwen
6.7
HD

Gwen

2019

Gwen

Tajanstvena - i sumnjiva - vođena zločinima nad tinejdžerkama i njenom majkom i sestrom na njihovoj farmi na obroncima u ovoj narodnoj priči smeštenoj u mračnim brežuljcima Velsa tokom industrijske revolucije.
Secret Obsession
N/A
HD

Secret Obsession

Novajlija Jennifer je brutalno napadnuta na tamnom odmoru. Dok leči od povreda, ne može da se seti nijedne stvari iz svoje prošlosti, uključujući i iskušenje. Njen muž, Russell, je samo zahvalan što je živa i željna da je dovede kući. Dok ju je ponovo uvodio u svoje skrovito planinsko imanje, detektiv Page se bavi Jenniferinim napadačem - njegova kćerka je ...
The Lion King
7.2
HD - CAM

The Lion King

Simba idolitizira svog oca, kralja Mufasu, i uzima u srcu svoju kraljevsku sudbinu. Ali ne svi u kraljevstvu slave dolazak novog mladunca. Ožiljak, Mufasin brat - i bivši naslednik prestola - ima svoje planove. Bitka za Rock Rock ponosna je izdajom, tragedijom i dramom, što je na kraju rezultiralo progonstvom Simbe. Uz pomoć radoznalog para novopečenih prijatelja, Simba će morati ...
Lying and Stealing
8.5
HD

Lying and Stealing

Nadajući se da će iza sebe ostaviti svoj kriminalni život, uspešni lopov se udružuje sa seksi ženom da bi skinula krajnju pljačku i oslobodila se.
Desolate
6.0
HD

Desolate

2019

Desolate

Dok pokušavaju da prežive najgoru sušu u istoriji, porodica farmera prisiljava svog najmlađeg brata na put uništenja; izdan i ostavljen mrtav u nepoznatoj zemlji, mora preživjeti, izdržati i tražiti osvetu koju zaslužuje.
Vault
5.4
HD

Vault

2019

Vault

Grupa malobrojnih kriminalaca pokušala je da pokrene najveći pljačka u američkoj istoriji; ukrao je preko 30 miliona dolara od mafije u najmanjoj državi u sindikatu, Rhode Island.
Booksmart
7.4
HD

Booksmart

2019

Booksmart

Dve akademske tinejdžerske superzvijezde, uoči svoje srednje škole, shvataju da su trebale manje raditi i igrati više. Odlučne da nikada ne ispadnu od svojih vršnjaka, devojke su krenule u misiju da zabave četiri godine zabave u jednu noć.
We Have Always Lived in the Castle
6.9
HD

We Have Always Lived in the Castle

Izolovana porodica, koja je već izgubila četiri člana od trovanja, koristi rituale i talismane da se drži podalje od neprijateljskih građana.
American Exit
N/A
HD

American Exit

Otac na samrti putuje sa svojim sinom da pokuša da ponovo izgradi svoj odnos pre nego što umre.
Charlie Says
5.7
HD

Charlie Says

Tri mlade žene osuđene su na smrt u zloglasnom slučaju ubistva Mansona, ali kada je smrtna kazna ukinuta, njihova kazna je postala doživotni zatvor. Jedan mladi diplomirani student je upućen da ih podučava - i kroz nju svjedočimo njihovim transformacijama dok se suočavaju sa stvarnošću svojih strašnih zločina.
Show Buttons
Hide Buttons