Crime

El Camino: A Breaking Bad Movie
7.5
HD

El Camino: A Breaking Bad Movie

U jeku dramatičnog bekstva iz zarobljeništva, Jesse Pinkman mora da se pomiri sa svojom prošlošću kako bi mogao da kova neku vrstu budućnosti.
Joker
8.9
HD

Joker

2019

Joker

Tokom 1980-ih, propali stand-up komičar poludio je i pretvorio se u život zločina i haosa u Gotham Citiju, dok je postao zloglasni psihopatički zločin.
Awake
0
HD

Awake

2019

Awake

Muškarac se budi u bolničkom krevetu, ne sjećajući se ko je i saznaje da ga policija traži zbog počinjenog niza ubistava.
Into the Ashes
N/A
HD

Into the Ashes

Nick Brenner je poštenim poslom i ljubavnom suprugom verovao da je sigurno izbegao svoju nasilnu, zločinačku istoriju. Ali njegova stara posada nije zaboravila na njega ili novac koji je ukrao, ​​a kad uzmu ono što sada Nick najviše ceni - njegovu ženu - nema šta da izgubi. Suočen s gradskim šerifom, koji je ujedno i njegov svekar, Nick mora odlučiti ...
Lying and Stealing
8.5
HD

Lying and Stealing

Nadajući se da će iza sebe ostaviti svoj kriminalni život, uspešni lopov se udružuje sa seksi ženom da bi skinula krajnju pljačku i oslobodila se.
Stuber
6.2
HD

Stuber

2019

Stuber

Nakon što je sudario svoj automobil, policajac koji se oporavlja od operacije oka regrutuje vozača iz Ubera kako bi mu pomogao da uhvati trgovca heroinom. Neskladni par ubrzo se nađe za divlji dan pucanja i pucnjave dok naiđu na gradsku oblubnu stranu.
Killers Anonymous
N/A
HD

Killers Anonymous

Neuspeli pokušaj ubistva senatora povezan je sa tajnim sastankom grupe kako bi se razgovaralo o njihovim najtamnijim porivima - da se uzmu životi.
Murder Mystery
6.1
HD

Murder Mystery

Posle okupljanja na jahti milijardera tokom evropskog odmora, policajac iz Njujorka i njegova žena postali su glavni osumnjičeni kada je ubijen.
Shaft
6.2
HD

Shaft

2019

Shaft

JJ, zvani John Shaft Jr., može biti stručnjak za kibernetičku sigurnost sa diplomom MIT-a, ali da bi otkrio istinu koja stoji iza prerane smrti njegovog najboljeg prijatelja, potrebno mu je obrazovanje koje samo njegov otac može pružiti. Odsutno tokom JJ-ove mladosti, legendarni John Shaft se slaže da pomogne svom potomstvu da se kreće po Harlemovom heroinu.
Vault
5.4
HD

Vault

2019

Vault

Grupa malobrojnih kriminalaca pokušala je da pokrene najveći pljačka u američkoj istoriji; ukrao je preko 30 miliona dolara od mafije u najmanjoj državi u sindikatu, Rhode Island.
Domino
N/A
HD

Domino

2019

Domino

Tražeći pravdu za ubistvo svog partnera od strane člana ISIS-a, policajac iz Kopenhagena našao se uhvaćen u igri mačke i miša sa dvoličnim agentom CIA-e koji koristi ubicu kao pijuna da uhvati druge članove ISIS-a.
Avengement
N/A
HD

Avengement

2019

Avengement

Dok je bio u zatvoru, skromni kriminalac izbegava stražare i vraća se na svoje staro tlo da bi se osvetio ljudima koji su ga pretvorili u hladnokrvnog ubicu.
The Poison Rose
N/A
HD

The Poison Rose

Njegovu staru vatru je unajmio PI za sreću da istraži ubistvo. Ali, iako se na prvi pogled čini rutinom, ona se polako otkriva kao složena isprepletena mreža zločina, osumnjičenih i mrtvih tijela.
A Violent Separation
5.4
HD

A Violent Separation

1983. U mirnom gradu na Srednjem Zapadu, mladi zamjenik pokriva ubojstvo u rukama njegovog brata, pokrećući niz događaja koji ih šalju i porodicu žrtve prema razornom vrhuncu.
John Wick: Chapter 3 – Parabellum
8.7
HD

John Wick: Chapter 3 – Parabellum

Super-ubica John Vick se vraća sa vrednošću od 14 miliona dolara na svojoj glavi i vojsci ubica na lovu na glave. Posle ubistva člana senke međunarodnog atentatora, High Table, John Vick je ekskomunisan, ali najbezobzirniji muškarci i žene na svetu čekaju svaki njegov red.
The Gangster, The Cop, The Devil
6.9
HD

The Gangster, The Cop, The Devil

U Cheonanu se događa slučaj serijskog ubistva, ali slučaj postaje sve više misterija. Samo Tae-suk, policajac, odmah primeti da su svi slučajevi istog ubice i započinje istragu. Jednog dana, Dong-sooa, šefa bande, napao je sumnjiv čovek, a Tae-suk shvata da je taj čovek serijski ubica, K. Sada, Dong-soo postaje jedini svedok i preživela žrtva iz K.
Charlie Says
5.7
HD

Charlie Says

Tri mlade žene osuđene su na smrt u zloglasnom slučaju ubistva Mansona, ali kada je smrtna kazna ukinuta, njihova kazna je postala doživotni zatvor. Jedan mladi diplomirani student je upućen da ih podučava - i kroz nju svjedočimo njihovim transformacijama dok se suočavaju sa stvarnošću svojih strašnih zločina.
Stockholm
7.2
HD

Stockholm

2019

Stockholm

Zasnovan na izvanrednoj istinitoj priči o krizi banaka u Evropi iz 1973. godine, koja je zabilježena u članku iz Nev Iorkera iz 1974. godine "The Bank Drama" Daniela Langa. Događaji su privukli pažnju sveta kada su taoci vezali svoje otmičare i okrenuli se protiv vlasti, što je dovelo do psihološkog fenomena poznatog kao "Stockholmski sindrom".
Crypto
5.7
HD

Crypto

2019

Crypto

Mladi agent ima zadatak da istraži zamršenu mrežu korupcije i prevare u Njujorku.
Bundy and the Green River Killer
5.0
HD

Bundy and the Green River Killer

Policijski detektiv se konsultuje sa zatvorenim serijskim ubicom Tedom Bundijem da mu pomogne da uhvati ubicu Green River. Na osnovu zastrašujućih istinskih elemenata života koji su inspirisali Tišinu Jagnjića. Godine 1984. policija u državi Vashington istražuje niz serijskih ubistava koje je počinio tajanstveni čovjek poznat kao ubica iz Green River. Bez tragova da se nastavi, detektiv zadužen za slučaj konsultuje ...
Maria
8.7
HD

Maria

2019

Maria

Kada ih je bivši BlackRose ubojica namjerno izdao odbijanjem da dovrši svoju misiju, kartel naređuje njeno pogubljenje. Ne znajući za njih, ona laži svoju smrt i sposobna je da stvori svoj novi život. Kada kartel otkrije da je živa, lovac postaje lov, dok se bori da se osveti onima koji su joj oduzeli novi život.
The Act
7.4

The Act

2019

The Act

Serija sezonske antologije koja govori o zapanjujućim, stranim i fantastičnim istinama zločina u prvoj sezoni nakon Ciganina Blanšara, djevojke koja pokušava da pobjegne od toksičnog odnosa koji ima sa svojom preteranom majkom.
Finding Steve McQueen
6.3
HD

Finding Steve McQueen

1972. godine, banda bliskih lopova iz Ioungstovna, Ohajo, pokušala je da ukrade 30 miliona dolara ilegalnih priloga. Zasnovana na istinitoj priči o najvećem pljački banke u istoriji SAD-a.
Triple Frontier
10
HD

Triple Frontier

Boreći se da sastavi kraj s krajem, bivši vojnici specijalnih operacija ponovo se okupljaju zbog pljačke visokim ulozima: krađa 75 miliona dolara od južnoameričkog drogera.
Stray
6.3
HD

Stray

2019

Stray

Tinejdžer bez roditelja formira neverovatno prijateljstvo sa detektivom. Zajedno istražuju ubistvo njene majke i otkrivaju natprirodnu silu koja se pokazuje kao prijetnja njenoj porodici.
Cold Pursuit
6.5
HD

Cold Pursuit

Mirni život Nelsa Cokmana se ruši kada njegov voljeni sin umre pod misterioznim okolnostima. Njegova potraga za istinom ubrzo postaje potraga za osvetom dok traži hladnokrvnu pravdu protiv gospodara droge i njegovog uskog kruga.
Mystery 101
6.9
HD

Mystery 101

Kada student nađe mrtvog, engleski profesor Ami koristi svoju ekspertizu za borbu protiv kriminala kako bi brže otkrila slučaj od detektiva Travisa, koji na kraju radi sa Ami da uhvati ubicu.
Destroyer
6.5
HD

Destroyer

2018

Destroyer

Erin Bel je detektiv LAPD-a koji je, kao mladi policajac, stavljen na tajni zadatak sa bandom u kalifornijskoj pustinji sa tragičnim rezultatima. Kada se vođa te bande ponovo pojavi mnogo godina kasnije, ona mora da se vrati natrag kroz preostale članove i u svoju istoriju sa njima da konačno računa sa demonima koji su uništili njenu prošlost.
Backtrace
0
HD

Backtrace

2018

Backtrace

Usamljeni preživjeli lopov pljačke nasilnog oklopnog vozila izrastao je iz objekta visoke sigurnosti i dao eksperimentalni lijek.
Show Buttons
Hide Buttons