Comedy

6 Underground
6.2
HD

6 Underground

Nakon lažiranja svoje smrti, tehnološki milijarder regrutuje tim međunarodnih operativaca za odvažnu i krvavu misiju da sruši brutalnog diktatora.
Little Monsters
6.3
HD

Little Monsters

Ismijani muzičari udružuju se sa nastavnikom i decom kako bi zaštitili malu decu od iznenadnog izbijanja zombija.
Once Upon a Time… in Hollywood
7.9
HD

Once Upon a Time… in Hollywood

Los Anđeles, 1969. TV zvezda Rick Dalton, glumac koji se bori specijalizovan za zapadnjake, i kaskader Cliff Booth, njegov najbolji prijatelj, pokušavaju da prežive u filmskoj industriji koja se stalno menja. Dalton je susjed mlade i perspektivne glumice i manekenke Sharon Tate, koja se upravo udala za prestižnog poljskog režisera Romana Polanskog ...
Stuber
6.2
HD

Stuber

2019

Stuber

Nakon što je sudario svoj automobil, policajac koji se oporavlja od operacije oka regrutuje vozača iz Ubera kako bi mu pomogao da uhvati trgovca heroinom. Neskladni par ubrzo se nađe za divlji dan pucanja i pucnjave dok naiđu na gradsku oblubnu stranu.
Murder Mystery
6.1
HD

Murder Mystery

Posle okupljanja na jahti milijardera tokom evropskog odmora, policajac iz Njujorka i njegova žena postali su glavni osumnjičeni kada je ubijen.
Shaft
6.2
HD

Shaft

2019

Shaft

JJ, zvani John Shaft Jr., može biti stručnjak za kibernetičku sigurnost sa diplomom MIT-a, ali da bi otkrio istinu koja stoji iza prerane smrti njegovog najboljeg prijatelja, potrebno mu je obrazovanje koje samo njegov otac može pružiti. Odsutno tokom JJ-ove mladosti, legendarni John Shaft se slaže da pomogne svom potomstvu da se kreće po Harlemovom heroinu.
Men in Black: International
5.7
HD

Men in Black: International

Ljudi u crnom uvek su štitili Zemlju od ološa univerzuma. U ovoj novoj avanturi bave se svojom najvećom, najvećom globalnom prijetnjom do sada: krtica u organizaciji Muškarci u crnom
Always Be My Maybe
6.9
HD

Always Be My Maybe

Ponovo okupljeni nakon 15 godina, poznati šef Sasha i rodni muzičar Marcus osjećaju stare iskre privlačnosti, ali se bore da se prilagode međusobnim svjetovima.
Booksmart
7.4
HD

Booksmart

2019

Booksmart

Dve akademske tinejdžerske superzvijezde, uoči svoje srednje škole, shvataju da su trebale manje raditi i igrati više. Odlučne da nikada ne ispadnu od svojih vršnjaka, devojke su krenule u misiju da zabave četiri godine zabave u jednu noć.
Rim of the World
5.1
HD

Rim of the World

Nasukani u letnji kamp kada vanzemaljci napadaju planetu, četiri tinejdžera koji nemaju ništa zajedničko kreću u opasnu misiju da spase svet.
Aladdin
7.4
HD

Aladdin

2019

Aladdin

Ljubazni ulični ježić po imenu Aladdin kreće u čarobnu avanturu nakon što nađe lampu koja oslobađa mudraca koji pukne mudrac, dok veliki vezir gladni o energiji gleda za istu lampu koja ima moć ostvariti najdublje želje.
The Dead Don’t Die
5.9
HD

The Dead Don’t Die

U malom mirnom gradu, zombiji se odjednom dižu da terorišu grad. Sada se trojica očaranih policajaca i čudni stručnjak za škotsku mrtvačnicu moraju okupiti kako bi porazili mrtve.
Malibu Rescue
4.6
HD

Malibu Rescue

Kada dugačak spisak šenanigana sleti Tajlera u vruću vodu, on je primoran da ode i da provede letnju obuku za elitni program za spasioce mlađih ljudi.
The Hustle
5.3
HD

The Hustle

2019

The Hustle

Dve ženske prevare, jedna niska renta i druga visoka klasa, takmiče se da izvuku naivnu tehnologiju od svog bogatstva. Remake komedije "Dirti Rotten Scoundrels" iz 1988. godine.
The Last Summer
5.6
HD

The Last Summer

Stojeći na prepadu odrasle dobi, grupa prijatelja kreće u nove odnose, dok preispituje druge, tokom svog poslednjeg leta pre koledža.
UglyDolls
4.5
HD

UglyDolls

2019

UglyDolls

U veoma drugačijem gradu Uglivilleu, slavi se čudnovatost, čudnost je posebna, a lepota je prihvaćena kao što se više ne vidi. Nakon putovanja na drugu stranu planine, Moki i njeni prijatelji iz UgliDolla otkrivaju Perfection - grad u kojem više konvencionalnih lutaka prođu obuku prije ulaska u stvarni svijet kako bi pronašli ljubav djeteta.
Guava Island
N/A
HD

Guava Island

Deni Maroon, radnik muzičar i dok, je odlučan da pokrene muzički festival protiv interesa lokalnog vlasnika fabrike.
The Perfect Date
5.9
HD

The Perfect Date

No beau? Nema problema! Da bi zaradio novac za koledž, srednjoškolac stvara aplikaciju za upoznavanje koja mu omogućava da se ponaša kao dečko sa stand-inom.
Stockholm
7.2
HD

Stockholm

2019

Stockholm

Zasnovan na izvanrednoj istinitoj priči o krizi banaka u Evropi iz 1973. godine, koja je zabilježena u članku iz Nev Iorkera iz 1974. godine "The Bank Drama" Daniela Langa. Događaji su privukli pažnju sveta kada su taoci vezali svoje otmičare i okrenuli se protiv vlasti, što je dovelo do psihološkog fenomena poznatog kao "Stockholmski sindrom".
Shazam!
7.5
SD

Shazam!

2019

Shazam!

Dječaku se daje mogućnost da postane odrasli superheroj u vrijeme potrebe s jednom čarobnom riječju.
The Dirt
7.1
HD

The Dirt

2019

The Dirt

Priča o Motlei Crue-u i njihovom usponu sa Sunset Strip klupske scene ranih 1980-ih do superstardoma.
Book of Monsters
5.2
HD

Book of Monsters

Sofijin 18. rođendan postaje krvoproliće kada se čudovišta spuste na njenu kuću, proždire goste i ubija svakoga ko pokuša da ode. Da bi preživela noć, Sofi mora da se suoči sa svojom sudbinom: čudovišta su stvarna i ona je jedina koja ih može zaustaviti.
Fighting with My Family
7.3
HD

Fighting with My Family

Rođen u uskoj porodici hrvača, Paige i njen brat Zak su ekstatični kada dobiju priliku da jednom probaju da isprobaju VVE. Ali kada samo Pejdž zasluži mesto u takmičarskom programu, mora ostaviti svoje voljene iza sebe i suočiti se sa ovim novim, surovim svetom. Paigeovo putovanje ju tjera da kopa duboko i na kraju dokaže svijetu da je ono što ...
Happy Death Day 2U
6.4
HD

Happy Death Day 2U

Kolegijano drvo Gelbman se u strahu budi da sazna da je zaglavljena u paralelnom univerzumu. Njen dečko Carter je sada sa nekim drugim, a čini se da su njene prijateljice i kolege studenti potpuno različite verzije sebe. Kada Tree otkrije da je Carterjev cimer promijenio vrijeme, ona se ponovo našla u meti maskiranog ubojice. Kada psihopat počne da ide za ...
Isn’t It Romantic
5.9
HD

Isn’t It Romantic

Dugo vremena, Natalie, australijska arhitekta koja živi u Njujorku, oduvek je verovala da je ono što je videla u romansima sve fantazija. Ali nakon što je bacila šljuka na stanicu podzemne železnice da bi bila isključena dok bježi, Natalie se budi i otkriva da joj je život iznenada postao najgora noćna mora - romantična komedija - i ona je vodeća ...
What Men Want
4.9
HD

What Men Want

Čarobno sposoban da čuje šta muškarci misle, sportski agent koristi svoju novootkrivenu sposobnost da okrene stolove svojim oholim muškim kolegama.
The Unicorn
5.1
HD

The Unicorn

Angažovani par primoran je da poseti Palm Springs za vikend da bi proslavili obnovu zavetnog venčanja svojih roditelja i otkrili očiglednu tajnu njihovog srećnog braka - troje. Odlučni da pravilno proslave sopstveni „ponovni angažman“, krenuli su u divlju noć u potrazi za trojkom svog vlastitog iskustva, ali iskustvo se intenzivno obraćalo, izlažući dublje probleme u vezi i zajedno preti njihovoj ...
Iron Sky: The Coming Race
5.4
HD

Iron Sky: The Coming Race

Dvadeset godina nakon događaja Željeznog neba, bivša nacistička baza postala je zadnje utočište čovječanstva. Zemlja je bila uništena nuklearnim ratom, ali zakopana duboko ispod pustoši leži moć koja može spasiti posljednje čovječanstvo - ili ga uništiti jednom zauvijek. Istina iza stvaranja čovečanstva će biti otkrivena kada stari neprijatelj dovede naše heroje u avanturu u Šuplju Zemlju. Da bi spasili čovečanstvo, ...
Extreme Job
7.2
HD

Extreme Job

Odreda za drogu pokušava da ukloni zločinačku organizaciju i oni to moraju da urade u tajnosti, pa počinju da rade u pilećem restoranu, koji postaje poznat po svojoj ukusnoj piletini. Zbog neočekivane popularnosti, detektivi se nađu u situaciji koju nikada nisu očekivali.
Show Buttons
Hide Buttons