Adventure

Maleficent: Mistress of Evil
7.0
HD - CAM

Maleficent: Mistress of Evil

Maleficent i njena kćer Aurora počinju ispitivati složene porodične veze koje ih vezuju dok se povlače u različitim pravcima predvodeći porođaje, neočekivane saveznike i mračne nove snage u igri.
Descendants 3
N/A
HD

Descendants 3

Tinejdžeri Disneievih najzloglasnijih zlikovaca vraćaju se na Ostrvo izgubljenih da bi regrutovali novu seriju zlobnih potomaka kako bi im se pridružili u Auradon Prep.
The Lion King
7.2
HD - CAM

The Lion King

Simba idolitizira svog oca, kralja Mufasu, i uzima u srcu svoju kraljevsku sudbinu. Ali ne svi u kraljevstvu slave dolazak novog mladunca. Ožiljak, Mufasin brat - i bivši naslednik prestola - ima svoje planove. Bitka za Rock Rock ponosna je izdajom, tragedijom i dramom, što je na kraju rezultiralo progonstvom Simbe. Uz pomoć radoznalog para novopečenih prijatelja, Simba će morati ...
Spider-Man: Far from Home
10
HD - CAM

Spider-Man: Far from Home

Peter Parker i njegovi prijatelji odlaze na letnje putovanje u Evropu. Međutim, teško da će moći da se odmaraju - Petar će morati da pristane da pomogne Niku Furiju da otkrije misteriju stvorenja koja izazivaju prirodne katastrofe i razaranja širom kontinenta.
Men in Black: International
5.7
HD

Men in Black: International

Ljudi u crnom uvek su štitili Zemlju od ološa univerzuma. U ovoj novoj avanturi bave se svojom najvećom, najvećom globalnom prijetnjom do sada: krtica u organizaciji Muškarci u crnom
Rim of the World
5.1
HD

Rim of the World

Nasukani u letnji kamp kada vanzemaljci napadaju planetu, četiri tinejdžera koji nemaju ništa zajedničko kreću u opasnu misiju da spase svet.
Aladdin
7.4
HD

Aladdin

2019

Aladdin

Ljubazni ulični ježić po imenu Aladdin kreće u čarobnu avanturu nakon što nađe lampu koja oslobađa mudraca koji pukne mudrac, dok veliki vezir gladni o energiji gleda za istu lampu koja ima moć ostvariti najdublje želje.
UglyDolls
4.5
HD

UglyDolls

2019

UglyDolls

U veoma drugačijem gradu Uglivilleu, slavi se čudnovatost, čudnost je posebna, a lepota je prihvaćena kao što se više ne vidi. Nakon putovanja na drugu stranu planine, Moki i njeni prijatelji iz UgliDolla otkrivaju Perfection - grad u kojem više konvencionalnih lutaka prođu obuku prije ulaska u stvarni svijet kako bi pronašli ljubav djeteta.
Avengers: Endgame
10
HD

Avengers: Endgame

Nakon razornih događaja Avengers: Infiniti Var, univerzum je u ruševinama zbog napora Mad Titana, Thanosa. Uz pomoć preostalih saveznika, Osvetnici se moraju ponovo okupiti kako bi poništili Thanosove akcije i uspostavili red u svemiru jednom za svagda, bez obzira na posljedice koje se mogu dogoditi.
Hellboy
5.4
HD

Hellboy

2019

Hellboy

Hellboi dolazi u Englesku, gdje mora pobijediti Nimuea, Merlinovu suprugu i Blood Kueen. Ali njihova bitka će dovesti do kraja sveta, a sudbina koju on očajnički pokušava da se okrene.
Dumbo
6.5
HD

Dumbo

2019

Dumbo

Mladi slon, čiji mu preveliki uši omogućavaju letenje, pomaže u spasavanju cirkusa koji se bori, ali kada cirkus planira novi poduhvat, Dumbo i njegovi prijatelji otkrivaju mračne tajne ispod sjajnog furnira.
Shazam!
7.5
SD

Shazam!

2019

Shazam!

Dječaku se daje mogućnost da postane odrasli superheroj u vrijeme potrebe s jednom čarobnom riječju.
Captain Marvel
6.9
HD

Captain Marvel

Priča prati Carol Danvers, kada ona postaje jedan od najmoćnijih heroja u svemiru kada je Zemlja uhvaćena usred galaktičkog rata između dvije vanzemaljske rase. Postavljen 1990-ih, Kapetan Marvel je potpuno nova avantura iz prethodno nevidljivog perioda u istoriji Marvel Cinematic Universe.
Alita: Battle Angel
7.5
HD

Alita: Battle Angel

Kada se Alita budi bez sećanja na to ko je u budućem svetu koji ne prepoznaje, u nju ulazi Ido, milosrdni doktor koji shvata da je negde u ovoj napuštenoj kiborg školjci srce i duša mlade žene sa neobičnim prošlosti.
Iron Sky: The Coming Race
5.4
HD

Iron Sky: The Coming Race

Dvadeset godina nakon događaja Željeznog neba, bivša nacistička baza postala je zadnje utočište čovječanstva. Zemlja je bila uništena nuklearnim ratom, ali zakopana duboko ispod pustoši leži moć koja može spasiti posljednje čovječanstvo - ili ga uništiti jednom zauvijek. Istina iza stvaranja čovečanstva će biti otkrivena kada stari neprijatelj dovede naše heroje u avanturu u Šuplju Zemlju. Da bi spasili čovečanstvo, ...
The Kid Who Would Be King
6.3
HD

The Kid Who Would Be King

Stara škola se susreće sa savremenim svetom kada mladi Aleks naleti na mitski mač Ekcalibur. Uskoro ujedinjuje svoje prijatelje i neprijatelje i oni postaju vitezovi koji udružuju snage sa legendarnim čarobnjakom Merlinom. Zajedno, oni moraju spasiti čovječanstvo od zle čarobnice Morgane i njene vojske natprirodnih ratnika.
A Dog’s Way Home
6.7
HD

A Dog’s Way Home

Dog's Vai Home hroniše srdačnu avanturu Belle, psa koji se upušta u epsko putovanje kući dužine 400 kilometara nakon što se odvoji od svog voljenog čoveka.
Aquaman
8.7
HD

Aquaman

2018

Aquaman

Film otkriva priču o polu-ljudskom, polu-atlantskom Arthur Curriju i vodi ga na putovanje njegovog života - onaj koji će ga ne samo primorati da se suoči sa onim što on zaista jeste, već da otkrije da li je dostojan koga je rođen da bude… kralj.
Mowgli: Legend of the Jungle
6.7
HD

Mowgli: Legend of the Jungle

Ljudsko dete odgajano od vukova, mora da se suoči sa zastrašujućim tigrom po imenu Šer Kan, kao i njegovim poreklom.
High Life
6.7
HD

High Life

2018

High Life

Monte i njegova ćerka su poslednji preživeli prokletu i opasnu misiju prema spoljašnjem toku Sunčevog sistema. Oni se sada moraju oslanjati jedni na druge da bi preživeli dok trče prema zaboravu crne rupe.
Saving Flora
5.7
HD

Saving Flora

Flora je cirkuski slon koji više ne može da izvodi trikove. Noć prije nego što je zakazana za eutanazu, 14-godišnja kćerka vlasnika cirkusa, Davn, ukrade Floru iz cirkusa. Sve što stoji između njih i sigurnosti slona je dvjestotinjak kilometara šuma, jedna bijesna reka, dva lovca na slonove i strah da neće uspeti.
Arctic
7.3
HD

Arctic

2018

Arctic

Čovek koji je ostao na Arktiku konačno je spreman da primi dugo očekivano spasavanje. Međutim, nakon tragične nesreće, njegova prilika se gubi i on mora odlučiti da li će ostati u relativnoj sigurnosti svog kampa ili krenuti na smrtonosni put kroz nepoznato za potencijalno spasenje.
Hold the Dark
1
HD

Hold the Dark

U sumornoj aljaskoj zimi, naturalista lovi vukove koji su krivi za ubistvo lokalnog dečaka, ali se uskoro našao u hladnoj misteriji.
Golden Job
5.7
HD

Golden Job

2018

Golden Job

Grupa bivših plaćenika ponovno se okuplja kako bi isplanirala epsku pljačku: pojačavala je kamion pun medicine koji je držala strana obavještajna agencija kako bi snabdijevala izbjeglički kamp u potrebi. Ali kada otkriju da je kamion zapravo ispunjen ukradenim zlatom, grupa braće shvaća da ih je jedan od njih dvostruko prevario - i da će situacija biti ispravna, sve će biti ...
Johnny English Strikes Again
6.4
HD

Johnny English Strikes Again

Katastrofa pogađa kada kriminalni majstor otkrije identitet svih aktivnih agenata u Britaniji. Tajna služba se sada može osloniti samo na jednog čoveka - Džonija Engleska. Trenutno predajući u maloj pripremnoj školi, Džoni se vraća u akciju kako bi pronašao tajanstvenog hakera. Da bi ova misija bila uspješna, trebat će mu sve njegove vještine - što malo njih ima - kao ...
Alpha
10
HD

Alpha

2018

Alpha

Nakon što se lovačka ekspedicija pokvari, mladi pećinski čovjek se bori protiv elemenata kako bi pronašao svoj put kući.
Show Buttons
Hide Buttons