Action

Primal
4.9
HD

Primal

2019

Primal

Lovac velike divljači na zoološke vrtove koji je rezervisao prolaz na grčkom teretnom brodu sa svežim izvlačenjem egzotičnih i smrtonosnih životinja iz Amazonije, uključujući retki beli jaguar - zajedno sa političkim atentatom koji je tajno izručen SAD-u. Dva dana u putu, atentator pobegne i pusti zarobljene životinje, bacajući brod u haos.
Terminator: Dark Fate
6.6
HD - CAM

Terminator: Dark Fate

Prošlo je više od dve decenije otkako je Sarah Connor sprečila Sudnji dan, promenila budućnost i ponovo napisala sudbinu ljudskog roda. Dani Ramos živi jednostavnim životom u Meksiko Sitiju sa svojim bratom i ocem kada visoko napredni i smrtonosni novi Terminator - Rev-9 - krene nazad kroz vreme da bi je lovio i ubio. Dani opstanak zavisi od udruživanja snaga ...
Gemini Man
5.7
HD

Gemini Man

2019

Gemini Man

Stariji ubica, Henri Brogen pokušava da se izvuče iz posla, ali se nađe u krajnjoj bitci - bori se protiv svog klona koji je 25 godina mlađi od njega, a vrhunac je svojih sposobnosti.
Rambo: Last Blood
6.7
HD

Rambo: Last Blood

Nakon što se decenijama borio sa svojim demonima, John Rambo sada u miru živi na porodičnom ranču u Arizoni, ali njegov odmor je prekinut kada Gabriela, unuka svoje domaćice Maria, nestane nakon prelaska granice u Meksiku da bi upoznala svog biološkog oca. Rambo, koja je Gabriela postala stvarna figura oca tokom godina, kreće u očajnički i opasan put da bi ...
Angel Has Fallen
6.6
HD

Angel Has Fallen

Nakon događaja iz prethodnog filma, agent Tajne službe Mike Banning našao se uramljen za pokušaj atentata na predsednika. Sledano od njegove agencije i FBI-a, Banning se utrkuje kako bi razjasnio svoje ime i otkrio pravu terorističku pretnju koja je usmerila na Air Force One.
Awake
0
HD

Awake

2019

Awake

Muškarac se budi u bolničkom krevetu, ne sjećajući se ko je i saznaje da ga policija traži zbog počinjenog niza ubistava.
Danger Close: The Battle of Long Tan
8.0
HD

Danger Close: The Battle of Long Tan

Tri i po sata, pod kišom koja je padala, usred blata i srušenih stabala gumene plantaže zvane Long Tan, bojnik Harri Smith i njegova raspršena kompanija od 108 mladih i uglavnom neiskusnih australijskih i novozelandskih vojnika bore se za svoje živote, držeći nadmoćnu neprijateljsku silu od 2.500 borbi otvrdnutih Viet Conga i vojnika Severnog Vijetnama. Kad nestaje municije, poraste žrtve ...
A Score to Settle
N/A
HD

A Score to Settle

Bivši izvršilac rulje koji je pušten iz zatvora nakon što je odslužio 22 godine zbog zločina koji nije počinio kreće se na put osvete ljudima koji su mu naneli zlo.
Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw
N/A
HD

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

Spinoff of the Fate of the Furious, fokusiran na Johnsonova američkog diplomatskog agenta za sigurnost Luke Hobbsa koji je stvorio malo vjerovatno savezništvo sa Statham-ovim Deckard Shav-om.
Point Blank
N/A
HD

Point Blank

Medicinska sestra je prisiljena da iz bolnice izvuče ranjenog osumnjičenog za ubistvo kada njegov brat otme svoju trudnu ženu i želi da se bavi trgovinom.
The Lion King
7.2
HD - CAM

The Lion King

Simba idolitizira svog oca, kralja Mufasu, i uzima u srcu svoju kraljevsku sudbinu. Ali ne svi u kraljevstvu slave dolazak novog mladunca. Ožiljak, Mufasin brat - i bivši naslednik prestola - ima svoje planove. Bitka za Rock Rock ponosna je izdajom, tragedijom i dramom, što je na kraju rezultiralo progonstvom Simbe. Uz pomoć radoznalog para novopečenih prijatelja, Simba će morati ...
Stuber
6.2
HD

Stuber

2019

Stuber

Nakon što je sudario svoj automobil, policajac koji se oporavlja od operacije oka regrutuje vozača iz Ubera kako bi mu pomogao da uhvati trgovca heroinom. Neskladni par ubrzo se nađe za divlji dan pucanja i pucnjave dok naiđu na gradsku oblubnu stranu.
The Immortal Wars: Resurgence
2.4
HD

The Immortal Wars: Resurgence

Počeo je rat za slobodu. Triceps kombinuje snage sa vođom pobunjenika i njegovim timom boraca za slobodu. Sada se ponovo morate boriti za dominaciju i izložiti je svetu.
Spider-Man: Far from Home
10
HD - CAM

Spider-Man: Far from Home

Peter Parker i njegovi prijatelji odlaze na letnje putovanje u Evropu. Međutim, teško da će moći da se odmaraju - Petar će morati da pristane da pomogne Niku Furiju da otkrije misteriju stvorenja koja izazivaju prirodne katastrofe i razaranja širom kontinenta.
Killers Anonymous
N/A
HD

Killers Anonymous

Neuspeli pokušaj ubistva senatora povezan je sa tajnim sastankom grupe kako bi se razgovaralo o njihovim najtamnijim porivima - da se uzmu životi.
Escape Plan: The Extractors
4.7
HD

Escape Plan: The Extractors

Nakon što je stručnjak za bezbednost Rai Breslin angažovan da spasi kidnapovanu kćer tehničkog mogula iz Hong Konga iz teškog latvijskog zatvora, Breslinova devojka je takođe zarobljena. Sada on i njegov tim moraju da izvedu smrtonosnu spasilačku misiju kako bi se suočili sa svojim sadističkim neprijateljem i spasili taoce pre nego što vreme istekne.
Daughter of the Wolf
5.4
CAM - NO SUB HD

Daughter of the Wolf

Bivši vojni specijalista Clair Hamilton se vraća kući sa svoje turneje po Bliskom istoku zbog smrti oca i traženja njenog nasljedstva. Njen sin je tada kidnapovan i zadržan za otkup od strane bande koju je vodio misteriozni lik poznat samo kao “Otac”.
Murder Mystery
6.1
HD

Murder Mystery

Posle okupljanja na jahti milijardera tokom evropskog odmora, policajac iz Njujorka i njegova žena postali su glavni osumnjičeni kada je ubijen.
Shaft
6.2
HD

Shaft

2019

Shaft

JJ, zvani John Shaft Jr., može biti stručnjak za kibernetičku sigurnost sa diplomom MIT-a, ali da bi otkrio istinu koja stoji iza prerane smrti njegovog najboljeg prijatelja, potrebno mu je obrazovanje koje samo njegov otac može pružiti. Odsutno tokom JJ-ove mladosti, legendarni John Shaft se slaže da pomogne svom potomstvu da se kreće po Harlemovom heroinu.
Hollow Point
5.5
HD

Hollow Point

Kada su njegova žena i kćerka besmisleno ubijene, žalosni čovjek se našao u ratu između grupe karizmatskih pobunjenika i zločina koji napadaju njihov grad.
Men in Black: International
5.7
HD

Men in Black: International

Ljudi u crnom uvek su štitili Zemlju od ološa univerzuma. U ovoj novoj avanturi bave se svojom najvećom, najvećom globalnom prijetnjom do sada: krtica u organizaciji Muškarci u crnom
Dark Phoenix
N/A
HD

Dark Phoenix

Ks-Men se suočavaju sa svojim najmoćnijim i najmoćnijim neprijateljem kada jedan od njih, Jean Grei, počne da izlazi iz kontrole. Tokom spasilačke misije u svemiru, Jean je skoro ubijen kada ga udari misteriozna kosmička sila. Kada se jednom vrati kući, ova sila ne samo da je čini beskrajno moćnijom, već i daleko nestabilnijom. Ks-Men se sada moraju udružiti kako bi ...
Godzilla: King of the Monsters
10
HD

Godzilla: King of the Monsters

Nova priča prati herojske napore kripto-zoološke agencije Monarch, čiji se članovi suočavaju s grupom čudovišta veličine boga, uključujući i moćnu Godzilu, koja se sudara s Mothrom, Rodanom i njegovim krajnjim neprijateljem, troglavim kraljem. Ghidorah. Kada se ove drevne super-vrste - za koje se smatra da su puki mitovi - ponovo uzdignu, svi se bore za prevlast, ostavljajući samu egzistenciju čovečanstva ...
Avengement
N/A
HD

Avengement

2019

Avengement

Dok je bio u zatvoru, skromni kriminalac izbegava stražare i vraća se na svoje staro tlo da bi se osvetio ljudima koji su ga pretvorili u hladnokrvnog ubicu.
Rim of the World
5.1
HD

Rim of the World

Nasukani u letnji kamp kada vanzemaljci napadaju planetu, četiri tinejdžera koji nemaju ništa zajedničko kreću u opasnu misiju da spase svet.
John Wick: Chapter 3 – Parabellum
8.7
HD

John Wick: Chapter 3 – Parabellum

Super-ubica John Vick se vraća sa vrednošću od 14 miliona dolara na svojoj glavi i vojsci ubica na lovu na glave. Posle ubistva člana senke međunarodnog atentatora, High Table, John Vick je ekskomunisan, ali najbezobzirniji muškarci i žene na svetu čekaju svaki njegov red.
The Gangster, The Cop, The Devil
6.9
HD

The Gangster, The Cop, The Devil

U Cheonanu se događa slučaj serijskog ubistva, ali slučaj postaje sve više misterija. Samo Tae-suk, policajac, odmah primeti da su svi slučajevi istog ubice i započinje istragu. Jednog dana, Dong-sooa, šefa bande, napao je sumnjiv čovek, a Tae-suk shvata da je taj čovek serijski ubica, K. Sada, Dong-soo postaje jedini svedok i preživela žrtva iz K.
Cold Blood
5.9
HD

Cold Blood

2019

Cold Blood

Legendarni, ali penzionisani ubica živi u miru i izolaciji u pustoj sjevernoameričkoj divljini. Kada spasi ženu od nesreće na motornim sanjkama, uskoro otkriva da skriva tajnu koja ga prisiljava da se vrati svojim smrtonosnim putevima.
Avengers: Endgame
10
HD

Avengers: Endgame

Nakon razornih događaja Avengers: Infiniti Var, univerzum je u ruševinama zbog napora Mad Titana, Thanosa. Uz pomoć preostalih saveznika, Osvetnici se moraju ponovo okupiti kako bi poništili Thanosove akcije i uspostavili red u svemiru jednom za svagda, bez obzira na posljedice koje se mogu dogoditi.
Show Buttons
Hide Buttons